Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL BLINDHEIM

Vår faste skribent er igjen på plass. Her er tankene han har gjort seg opp foran morgendagens kamp mot Blindheim:

Ny kamp, denne gang mot hvittrøyene fra Blindheim. Et klassisk opp og ned lag de siste årene. De går fra de helt store årgangene til de helt miserable på samme viss som oppføringene ved Chat Noir. Sist ble det ett kalkulert tap mot Msil. Blindheim er i samme divisjon, men i år neppe av samme kaliber. Kan jo nevnes at Skodje i begge serieoppgjør spilte særs jevnt med Blindhome.

De ligger i nivå ikke langt fra årets første seriemotstander Ørskog. Ja, du leser riktig, allerede i første serieomgang får vi nabodysten begge hater å tape. Faktisk kan den vinnes og så kan de tape alt resten av våren og InsideMan vil være fornøyd.

Uansett, det skjer neppe, for gutta våre er for gode og det skal de vise i denne treningskampen på hjemmebane. Det blir dog uten en stadig nærmere comeback Bjørnar (bursdag i dag, gratulere med det!), Lennart Tetlie (bortreist, tatt en tur til Mexico?) og Lars Even, engesetdalens siste sønn. Og mr.Concorde Mark er usikker med en vond dansefot (han er ikke med, red.anm).

En som derimot er med er Brede Waag som endelig har fått fri fra bensinpumpa for å stille som førstekeeper mot Blindheim. Dermed kan vi i denne kampen kanskje begynne å skimte konturene av en førsteellever til seriestarten om en måned.

Her bør årets første (?) hjemmeseier komme mot medioker 4.div motstand og InsideMan gleder seg til resultatet tikker inn via VGs livetjeneste. Nordicbet stiller vel med en odds som er totalt bedrøvelig, som vanlig. Jobber Vidar Gustad fortsatt hos dem?

Skodje 히스
Jeg tror på lojalitet. Når en kvinne har nådd en alder hun liker, bør hun holde seg til den.

InsideMan

7 kommentarer:

  1. herlig ironisk opphausing av eget lag som vanlig!

    SvarSlett
  2. Vil nesten påstå at Sondre Beite e dalens siste sønn!

    SvarSlett
  3. Og hvem er så han bitre som blir skuffet og lei seg for at et enkeltindivid på en side som omhandler Skodje IL sier at man bør ha mulighet til å slå Blindheim?

    SvarSlett
  4. det var jo en positiv kommentar

    SvarSlett
  5. Håpe insideman e i treningsmodus! viktig å fyre opp før kampa når det braka laust!!!

    SvarSlett
  6. ej jobba ikkje på bensinstasjon lengre! :)

    SvarSlett
  7. Det står da vel ikke at du faktisk JOBBER der!!

    SvarSlett