Sider

FIRE DEBUTERTE I 3-1-SEIER

Fire unggutter fikk sin A-lagsdebut da Skodje slo Aksla 3-1 i kveld.

Petter Leon Valde, Sondre Leine, Marius Fylling og Sigve Ferstad var alle involvert på Ratvika da Skodje vant 3-1. I fraværet av utrolige 12 spillere tok de tak i lag med resten av laget og gjennomførte en grei treningskamp mot et ungt Aksla-lag.

Skodje fikk en drømmestart etter bare noen få minutter. Andre Willumsen - som er hjemme på vinterferie - dunket til fra skrått hold. Ballen suste vakkert inn i lengste kryss. Definitivt en kandidat til årets mål allerede.

Bare noen minutter senere var det duket for en 2-0-scoring av det heldige slaget. Aksla-keeperen glapp en corner mellom beina og en annen ferievikar, Ingve Stokkereit, banket inn 2-0.

Både Skodje og Aksla spilte tidvis fin fotball i førsteomgang, men skapte ikke allverden. Aksla hadde et par småsjanser, mens Skodje - ved Tobias Sortehaug - følte seg snytt for straffe.

Etter pause sank kvaliteten gradvis. Etter hvert ble begge lag slitne og den helt store underholdningen uteble nok. Skodje gikk opp til 3-0 cirka midtveis i omgangen. Innbytter og debutant Sondre Leine vartet opp med et flott raid på venstrekanten. Inne i feltet kom Eirik Hjelvik på løp og satte kontant inn 3-1.

Resten av kampen ble mer som en transportetappe. Dessverre førte flere personlige feil på rad til at Aksla reduerte til 1-3 etter en stund. Det ble også stillingen.

Alt i alt en flott treningsøkt. Til tross for en rekke forfall klarte vi å stille 14 mann. Juniorene (og guttespiller Marius) og innleide André, Ingve og Christoffer Bårsdgjære gjorde alle en kjempejobb. Vi har fortsatt en del å gå på med tanke på kondisjonen utover kampen, men med tanke på at alle fraværende må kjempe seg inn på laget igjen etter dagens kamp vil nok det også komme!

Neste trening er lørdag klokken 12.00 i Gomerhuset. Ta turen da vel :)

Laget: Ole W, Petter Leon, Ingve, Mark, Kristian, Lennart, Vegard, Eirik, André, Christoffer og Tobias.
Innbyttere: Sondre, Marius, Sigve og Brede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar