Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL HANO

Skodje-gutta går fra seier til seier i det som e ei spennende tid for heile bygda med re-lansering av Fjord Cadenza i august i bakre del av venstre hjernehalvdel. Men skal seiersrekken sei stopp på Haramsøya?

Det antyda ihvertfall høyflyvende stordalinga og det kan for så vidt stemme. I utgangspunktet ser det ut som lett match, i og med HaNos svake sesongstart, men ting går dog bedre på øya no. Det har gitt utslag i seier borte mot sterke Ellingsøy, der Joakim Austnes putta det avgjørende målet. Og en Joakim Austnes i ok form blir vanskelig å håndtere for Skodjes forsvarsspillere.

Akkompagnert av noen med navn Longva og Nogva og Haram har de et lag som kan slå alle på gode dager, spesielt hjemme, spesielt om sommeren. En må bare regne med at enkelte sommervikarer har komt over til den forblåste øya for å gjete sau.

For Skodje sin del gjelder det motsatte. På ferie (dårlig planlagt?) er begge de rutinerte stopperane Trond og Jokke, samt midtbanesjef Vegard. Når du i tillegg legg på vikinghelten Sten og Lars Even, Roger og Osvald forstår alle at troppen e liten den gangen her. Faktisk telle den 13 mann i skrivende stund. Likefullt skal en ok vårsesong krones med tre nye poeng mot HaNo.

For til tross for forfall har vi en solid tropp som dekke godt opp for dei fraværende, det e et kvalitetstegn Skodje sjelden oppleve og det kan bli avgjørende i en hektisk høstsesong, når skade og suspensjona florera. Det e faktisk positive tide på Skodje Stadion folkens!

Hva du enn gjør her i livet, så gjør ditt best - men glem ikke at ingen er uerstattelig.

Osasunari Skodje
Insideman

PS: Gled søskene Coucheron og sørg for en god sommer til alle gutta

3 kommentarer:

  1. He-He-He.. Må flire litt av dette. Ambisjonar om opprykk på vinteren, ferie og vikingstunt når det spissar seg til i slutten av vårsesongen.
    På Skøye reiser dei på ferie, på nordøyane er dei heime på ferie.
    I denne kampen, tru meg eller ei, held eg ein knapp på HaNo!

    SvarSlett
  2. Er vel ingen på skøye som snakka om opprykk. topp tre, derimot. det sto i bygdebladet me.

    SvarSlett
  3. konsentrasjon og fokus så går det vegen skøye!!

    SvarSlett