Sider

UKENS RUNDE

Norborg 2 tjuvstartet borte mot Ravn da de spilte 3-3. Her er resten av ukens runde med NordicBet-odds i parantes.

Onsdag:
Lepsøy - Stordal (8.25 - 9.50 - 1.08)
Lepsøy startet noen lunde, men har etter hvert falt av. Det passer dårlig mot et Stordal-lag som bare har tapt en gang siden i fjor sommer. Stordal går fra seier til seier og vinner nok ute på Lepsøya også. Men oddsen er det bare å styre unna. B.

Torsdag:
Harøy - Ørskog (5.75 - 7.00 - 1.20)
Harøy er det svakeste laget vi har møtt hittil i år. De har riktignok blitt forsterket med John Andreas Husøy. Er nok bedre hjemme enn borte, men samtidig er dette en kamp Ørskog må vinne for å henge med i toppen. Selv på bortebane skal Ørskog være flere hakk bedre enn Harøy. B.

HaNo - Skodje (6.00 - 7.50 - 1.17)
To lag som er i god utvikling som møtes, men riktig nok i hver sin ende av tabellen. Etter å ha tapt alt innledningsvis har HaNo kommet seg etter hvert. Godt mulig det henger sammen med at man har fått noen spillere tilbake. Har Joakim Austnes - som senket Ellingsøy borte - som joker. Men Skodje har vunnet mange kamper i det siste, kjemper i toppen - og er på seiersjakt. Svekkes av at flere har reist på ferie, men det er nå det skal vise seg at stallen er bredere enn på flere år. Men resultat tipper vi ikke!

Ellingsøy - Brattvåg 2 (Ingen odds)
Ellingsøy startet veldig bra, men har begynt å svinge litt etter hvert. Det tror vi fort at de kan fortsette med. Møter et Brattvåg 2-lag som det aldri er godt å si noe om. Vi aner fint lite om gjestene, men mener likevel at Ellingsøy skal være såpass gode hjemme at de drar dette i land. H.

Emblem har spillefri denne uken.


1 kommentar:

  1. brattvåg 2 stiller omtrent identisk lag fra kamp til kamp og er faktisk lett å si noe om

    SvarSlett