Sider

NEDSABLET RAVN MED 8-1

Da Skodje først våknet til live etter 25 minutter var det ingen tvil. Dermed ble Ravn sendt hjem til Vatne med et 8-1-tap i bagasjen.

Etter en meget tam åpning med lite offensivt spill, der Ravn var med på notene, skrudde Skodje på turboen midtveis i omgangen. Eivind Erstad satte inn 1-0 - og deretter var det egentlig ingen tvil om hvor seieren ville ende.

I løpet av en periode på et kvarter scoret Eivind ytterligere to mål før Eirik Høivik kronet en glimrende avslutning på omgangen med 4-0 før pause. Det hele etter periode på 20 minutter der Skodje rullet opp flere flotte angrep.

I pausen ble man naturlig nok enige om å fortsette den gode avslutningen på førsteomgang. Men dessverre klarte man det heller ikke denne gang. Flere ganger ble ballen helt unødvendig gitt vekk, og det virket nok litt som at de fleste ville gjøre ting selv. Ravn utnyttet dette og reduserte til 1-4 ved Eivind Ulla.

Heldigvis sørget Eivind Erstad for at Skodje-nervene roet seg et et kvarter ut i omgangen. Med 5-1 gikk nok lufta ut av Ravn, og deretter var det bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Med et mål hver sørget Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik og Joakim Erstad for at det til slutt ble en 8-1-seier på Skodje stadion.

Alt i alt en kamp der vi over to perioder er veldig gode i totalt 50 minutter. Da spiller vi ball, angriper på kant og gledet forhåpentligvis publikum med litt fin fotball. Resten er vi langt i fra like god, og det er selvsagt ting vi må jobbe med videre.

For øvrig svært artig at så mange publikummere tok turen til stadion i kveld. Om det var det nye trenerteamet, Anders Berg (spilte siste 25) eller siste hjemmeseier (9-1) som gjorde det, skal vi ikke si spekulere i. Vi regner med at det nok er en liten kombinasjon, og håper uansett at deler av spillet vi viste er nok til å lokke publikum tilbake neste gang.

Kampfakta
Skodje - Ravn 8-1 (4-1)
Skodje stadion
Mål Skodje: Eivind Erstad (4), Eirik Høivik, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik og Joakim Erstad.
Mål Ravn: Eivind Ulla
Dommer: Arne Per Andersen
Ingen kort.
Skodjes lag: Brede Waag, Kristian Fylling, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Mark Aure, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Eirik Høivik, Eirik Tomren, Eivind Erstad og Ole André Særsten.
Innbyttere: Sten Tennfjord, Stefan Aasen, Lennart Tetlie, Tobias Sortehaug og Lars Even Beite. Alle kom inn.

6 kommentarer:

  1. Flott seier og flott at mykje folk møtte opp.
    Men om dei kjem neste gong blir eit spørsmålsteikn sidan neste heimekamp er 11. august! mot Ørskog. Til den tid har vel dei fleste sletta Ravn kampen.
    Dommar i kampen torsdag var den lettare? korpulente A.P.Andersen. Men kontroll på kampen hadde han, det skal han ha!

    SvarSlett
  2. Om en ordnar ei lita tribune innen den tid blir det nok litt ekstra folk berre av den grunn!

    SvarSlett
  3. Hadde bakern putta, så hadde det blitt toppen av kransekaka! Men grattis :)

    SvarSlett
  4. Bruk heller tid på ei ny 7-ar bane gras/kunstgras slik at ein slepp å bruk grus når der er 11-ar kamp på KGB.
    Mykje viktigare enn tribune. Vi klarer oss godt som det er.

    SvarSlett
  5. mens det hadde blitt enda bedre om du hadde tatt bilde av det sigve!!

    SvarSlett