Sider

SNART KLART FOR NY SERIERUNDE

Vi har som kjent spillefri denne uka, men resten av lagene skal i aksjon. Dermed må vi i denne ukens forhånds se nærmere på de øvrige kampene.

Ellingsøy - HaNo (1.15 - 6.00 - 8.15)
Ellingsøy har åpnet sesongen veldig bra, og var svært nær ved å slå Emblem på bortebane. HaNo har på sin side slitt fælt hittil. Vi ser ingen grunn til at det skal snu for noen av lagene i denne kampen. H.

Ravn - Emblem (7.25 - 6.00 - 1.18)
Selv om Emblem-dødaren Anders Berg (scoret et viktig mål mot Emblem i fjor og hjalp MSIL til opprykk) har lovet at Ravn skal gjøre alt de kan for å slå Emblem, er det nok ikke nok. Ravn skal rett og slett ikke være gode nok til å slå Emblem. For gjestene - som har slitt innledningsvis - skal det nok bli godt å få seg en komfortabel seier med en del mål. B.

Stordal - Ørskog (1.65 - 5.35 - 2.80)
Det er klart for toppkamp på Kirkebøe når naboene møtes i morgen. Begge lag - kanskje spesielt Stordal - har imponert hittil i år. Ifølge NordicBet-oddsen er Stordal klare favoritter. Vi er imidlertid uenig og rangerer Ørskog som det beste laget. Om Klokkehaug, Tangen, Kvamme og Abelseth er med, har Ørskog rutinen og matchvinnerne til å avgjøre det hele til sin fordel. Fin odds er det også. B.

Lepsøy - Brattvåg 2 (ingen odds)
Lepsøy på Lepsøya er ingen lett oppgave. Det fikk vi erfare da vi var der ute, selv om vi så absolutt burde hatt med oss tre poeng. Brattvåg er nok det vanskeligste laget i divisjonen å tippe på. Kan stille veldig sterkt, spesielt nå om sommeren, men kan også være veldig svake. Vi gambler på at de ikke stiller altfor sterkt torsdag, og da er Lepsøy - som har skrapet sammen et brukbart lag - klare favoritter på hjemmebane.

Oppgjøret Harøy - Norborg 2 ble spilt tidligere denne uka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar