SLITESEIER I UGGEDALEN

A-laget tok onsdag kveld sin 6. seier på rad i årets 5. divisjon, og er forsatt ubeseiret etter ni kamper. Det skulle vise seg å ikke være noen enkel oppgave. Norborg2 ga oss kamp til døra, men to flotte mål av toppscorer Eivind Erstad, et par gode redninger fra keeper Brede og en bunnsolid laginnsats holdt til en flott 1-2 seier i Uggedalen.

Solen hadde valgt sitt fravær denne onsdagskvelden, men det kalde og hustrige været stoppet ikke Skodje-spillerne i dag. Kampen startet forholdsvis rolig og jevnt, men etterhvert fikk Brede vist seg frem fra sin beste side. Han foretok et par redninger som selv keeperveteran Jostein Valde ville vært stolt av.

Etter ca 30 minutters spill, var det Skodjes toppscorer, Eivind Erstad, sin tur til å vise seg frem. Erstad mottok ballen på ca 25 meter, før han driblet seg elegant forbi et par Norborg-spillere, og satte ballen kontant i mål med venstreslegga fra 10-12 meter.

Kampen gikk etterhvert til pause, og Roger fikk lagt en slagplan på hvordan denne bataljen skulle vinnes. Stemningen i garderoben var upåklagelig, og det lyste av vinnerglød fra våre menn.

2. omgang startet med smått press fra Norborg, men det var Skodje som skulle få uttelling først, også i 2. omgang. Etter ca 55 minutters spill mottok Ingve Stokkereit ballen på venstresiden. Han tok den med seg innover i banen, før han la den fremover linjen til tidligere Ørskog-spiller, Ole Andrè Særsten, som kom i fint driv. Han tok med seg ballen til dødlinjen, og la perfekt inn til Eivind som gjorde sitt andre mål for dagen. Et mål tatt rett ut av læreboka!

Ikke mange minutter senere reduserte så Norborg ved en heldig enkeltmannsprestasjon. Norborg trykket på mot slutten, men Skodje, anført av kaptein Joakim Erstad, drog i land seieren. Dette smakte godt!