Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL RAVN

To solide seiere har det blitt i de to siste kampene. Derfor har gutta blandet seg inn i toppen der vi høre heime. Mot Ravn på torsdag e vi også storfavoritter.

Ravns store stjerne sette fra Skøye-øyne e Anders Berg, som har hatt en lovende start på sesongen for bunnlaget Ravn. Tross en trassig start, har guttene fra Vatne varslet at viktige spillere er på vei tilbake fra skade og skule. Derfor blir det nok ikke like lett som oddsen fra NB tilsier. Stay skjerpa gutter!

Det har seg nå slik, utrolig nok, at begge trenerne er bortreist den dagen hvor Jesu Kristi også valgte å reise, på tidenes første romreise. Derfor har Dream Team, Bjørnar "Magic" Aure og Jonas "The Special One" Berg Tennøy tatt ansvar og lagt slagplanen for lokalderbyet mot Ravn. Det blir derfor sannsynligvis en god gammel 2-3-5 formasjon med mange mål og god underholdning, med mangel på Barca-inspirert possesion spill. Men ballbesittelse blir det nok i stor grad for Skøye-gutta likevel.

Forøvrig blir det fortsatt uten Osvald Giske og den fortapte sønn Ingve Stokkereit, Emil har vært småsjuk og usikker til kampen, det samme er Eivind med strekk. Men kanskje e strategen Stefan Aasen tilbake i en sterk tropp med en god treningsperiode bak seg.

Lad uansett opp til storkampen i Portugal på lørdag med storkamp på Skodje Stadion torsdag kveld. Der får du se om Tennøys speiding på Ravn trening har gitt utslag i taktikken. Vil Eirik Hjelvik utføre frimerke på Anders Berg? Møt opp å se 1830 torsdag!

De gamle bukkene har de stiveste hornene.
Ære Skodje

InsideMan

6 kommentarer:

  1. "Ravn har begynt å få tilbake spelarar frå skule og skade, og blir sterkare utover våren. Dersom Skodje slappar av litt, og det gjer dei med ganske så jamne mellomrom, kan det bli jamt i lokaloppgejret."

    SvarSlett
  2. Hano sin blogg skriv også at oppgjeret mellom dei og Harøy er utsatt til 7. juli

    SvarSlett
  3. På søndagsskulen (har delteke der og eg) lærte vi ein song: "Med Jesus vil eg fara". Den passer vel bra på Roger og Bjørn si himmelfart reise?

    SvarSlett
  4. Nye trenere gir vell lagene et lite løft? Kommer det til å skje på Skodje stadion i morgen mon tro?

    SvarSlett
  5. Gler meg til eit nytt lokaldarby!
    Skøye-Ravn er vel en klassikar nesten på høgde med Ørskog kampen.
    Etter denne h.kampen blir det ikke kamp A-kamp på Skodje stadion før Ørskog kampen i august. Kvisleis i all verden fikk de til dette?

    SvarSlett
  6. Skøye-gutt hei, skøyegutt hå, skøyegutt hei og hå, hei!

    SvarSlett