Sider

VI TIPPER RUNDEN

I fjor tippet vi stort sett runden, men på grunn av manglende suksess turte vi ikke å gjøre det i år. Til torsdagens runde gjør vi likevel et lite unntak etter store leserkrav.

Bratttvåg 2 - Stordal
Brattvåg kan bli et veldig godt lag etter hvert. Men torsdagens kamp mot Stordal kommer nok litt i tidligste laget, for et Brattvåg-lag som vil bli bedre trent og samspilt etter hvert. Møter divisjonens formlag og vil nok ikke holde ut i 90 minutter denne gang heller. Men pass dere; Brattvåg kommer nok etter hvert, spesielt i sommer om de får med seg litt ferievikarer. B.

Emblem - Ellingsøy
Den store forhåndsfavoritten Emblem har slitt litt innledningsvis. Men har fått tilbake den svært sentrale duoen Alexander Håskjold og Jan-Magne Sollibakke nå, og det vil nok merkes for et Embem-lag som bare vil bli bedre og bedre. Ellingsøy åpnet knallsterkt, men tapte mot oss sist. Vi mistenker nok at Ellingsøy har hatt litt lett motstand hittil, og rangerer Emblem som klar favoritt torsdag. H.

HaNo - Harøy
Det som trolig blir årets to bunnlag møtes til dyst på Haramsøya torsdag. På grunn av hjemmefordelen - som vi tror er svært stor - tror vi HaNo tar årets første seier.

Vi tør ikke å tippe vår egen kamp mot Ravn. Norborg2 - Lepsøy ble spilt tirsdag, mens Ørskog har spillefri denne uka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar