Sider

EN SKODJE-LEGENDE HAR LAGT OPP

Vi har ventet og ventet på at han skulle dukke opp på trening. Nå ser det imidlertid ut til at Joakim Erstad har gjort alvor av planene om å legge opp.

Dermed er det bare å takke en sann Skodje-legendene for innsatsen så langt. Midtstopperen, som har plaget livet av flere angrepsspillere på Sunnmøre de siste årene, står på 447 Skodje-kamper hittil.

Joakim har vært en stor bidragsyter i Skodje-fotballen. Han har alltid møtt på trening og gått foran som et eksempel for resten av spillergruppa. I fjor var han dessuten kaptein for Skodje-laget som avsluttet sesongen med opprykk og kretsmesterskap. Dermed ble det på mange måter et flott punktum for Joakim.

Samtidig betyr dette at fjorårets stopperpar, Joakim Erstad og Trond Ytreberg, har lagt skoene på hylla. Totalt har disse spilt godt over 800 kamper i Skodje-drakta. Det gir oss selvfølgelig utfordringer før comebacket i 4. divisjon, men de er vi klare til å ta på strak arm.

Samtidig vet vi at Joakim vil holde seg i form - og at han gjerne dukker opp på ei og anna trening. Så om det skulle knipe om, må du være forberedt på en telefon Joakim. Og om lysten skulle komme tilbake, er det liten tvil om at du er velkommen til et comeback også. Du blir i såfall ikke den første!

Vi benytter anledningen til å takke Joakim Erstad for en kjempeinnsats for Skodje IL gjennom lang, lang tid!

1 kommentar:

  1. Blir for dumt å gi seg med 447 kamper Jokke. 500 er et mye bedre tall. 450 kan gå under tvil ;)

    SvarSlett