Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL HAREID

Mens snowboarderne flopper i Oslo, Bardal og co forbereder seg på VM i skiflyvning og Bjørndalen kjenner lukta av gull i Tyskland setter våre staute karer igang sesongen 2012 med treningskamp mot Hareid på feil side av fjorden. 
Etter at veteranene Trond og Jokke har gitt seg består A-stallen bare av 15 rene seniorspillere Til denne er ikke Stefan og Sten med, grunnet manglende treningsgrunnlag og skade. Espen står i mål, så Brede forblir hjemme med egentrening. 

I morgen er det klart for comeback i elleversammenheng for Jan Erik Hellevik etter returen fra Blindheim. Det samme gjelder Frode Jørgenvåg - jeg regner med at han har lagt i hardtrening i alle disse årene og er bedre trent enn noen gang. Spennende blir det også å se fjorårets store spiller Eivind Erstad. Fortsetter han som før eller er finaletapet i julas grendacup fortsatt friskt i minne? 

InsideMan gleder seg til denne kampen mot fjorårets beste 4.divisjonslag med Kim-Tore Husøy i spissen. Furnesbanden skal uansett gi rånebygda kamp. Og for de som fikk en økonomisk nedtur i november: skoringsklubben gjeld ikkje i treningskampa. Dei første skal bli dei siste. 

Vamos Skodje! 
InsideMan

2 kommentarer:

  1. Berre 15 reine seniorspelarar. Då hadde eg vurdert å ta med 3-4 til med litt skit på vingane :)
    Men det bør vere rikeleg nok til å bekjempe eit Hareid-lag som må spele mot ingen ringare enn Vartdal for å skaffe seg sjøltillit.

    SvarSlett
  2. 1-7, mot Hareid! Det MÅ ha vore eit uhell.

    SvarSlett