Sider

STØTT A-LAGET - BLI MED I SCORINGSKLUBBEN

En av grunnene til at årets støtteapparat er større enn på år og dag, er inntektene fra fjorårets scoringsklubb. Nå håper vi at også du vil være med og støtte A-laget gjennom årets scoringsklubb.


Konseptet er enkelt: For hvert må Skodje scorer i serien, forplikter du deg til å betale tre kroner (fem kroner ved opprykk). På denne måten blir det mer interessant for deg å følge laget, samtidig som du støtter idrettslaget i bygda på en ypperlig måte.

For vår del takker vi naturligvis med å være storfornøyd med støtten. Samtidig lodder vi ut minimum et gavekort per femtiende betalende medlem. Siden vi rykte opp og scoret drøssevis av mål i fjor, var vi ekstra rause og loddet ut flere gavekort til 1000 kroner - samt delte ut noen klubbdresser og skjerf.

I år blir det imidlertid tøffere, og skulle klare å klatre opp mot midten av tabellen, bør man score opp mot 40-50 mål. Ganger du det med tre kroner forstår du at summene blir helt hinsides i år!

Høres dette interessant ut for deg? Ta kontakt med en A-lagsspiller, skriv i kommentarfeltet eller send skodjeil@hotmail.com en mail. Så skal vi ta kontakt og ordne alt!

1 kommentar:

  1. Skal det bli mynt i kassa i år trur eg det kan vere lurt å lage baklengsklubb i staden for skoringsklubb :-)
    Dette etter 1-7 mot Hareid! HAREID!!

    SvarSlett