SOLID OPPTUR - SEIER MOT GODØY

Kveldens treningskamp var et solid skritt i riktig retning. Til slutt ble det en fortjent 1-0-seier over Godøy.

Dermed fikk vi en solid revansje etter den grusomme 7-1-kampen mot Hareid sist uke. For kveldens seier var dessuten fortjent ut i fra spill og sjanser. Fjorårets toppscorer Eivind Erstad ble kveldens matchvinner da han pirket i mål et innlegg fra Eirik Hjelvik tre-fire minutter før slutt.

Spesielt artig var det at vi klarte å låse igjen bakerst. I førsteomgang var det to lag som trillet mye ball i det bakerste ledd. Spesielt Godøy, som slet med å trenge seg gjennom et kompakt Skodje-forsvar.

Kampens første sjanse var det Skodje som fikk, da Eirik Hjelvik plutselig sto alene på 12 meter. Men skuddet gikk utenfor. Skodje varierte mellom høyt og lavt press, og kom seg ut av det til noen halvsjanser. Likevel sto det 0-0 til pause.

I andreomgang ble Godøy mer baktunge, og det var Skodje som hadde det meste spillet utover i andreomgang. Med litt mer presisjon i det siste leddet hadde nok Skodje skapt flere sjanser som garantert hadde gitt mål. Det er fortsatt en del å gå på! I stedet ble det med en stor sjanse til Eivind, et par skuddforsøk fra Eirik Hjelvik - før avgjørelsen falt noen minutter før slutt. Da var det altså Eivind som pirket inn en fortjent seier.

For selv om det ikke var noe stort sjansesløseri, var det gultrøyene som totalt sett var best og hadde ballen mest. Fortsatt har nok begge lag mye og gå på, og vi aner ikke om Godøy stilte opp mot toppet, men vi tar i alle fall med oss en solid bedring fra sist kamp. Spesielt moro at vi stenger igjen bakover og knapt slipper Godøy - som overlevde i 4. divisjon i år - til sjanser.

PS: Vi gratulerer Sigmund Mestad med seniordebuten. Han kom inn i andreomgang og leverte en solid debut på høyrebacken.

Kampfakta:
Skodje - Godøy 1-0 (0-0)

Bane: Skodje stadion
Mål: Eivind Erstad
Dommer: Odd Grande
Ingen kort
Laget: Espen Skarbø, Ole Grytten, Eirik Fylling, Ingve Stokkereit, Jan Erik Hellevik, Lennart Tetlie, Vegard Hjelvik, Eirik Hjelvik, Ole Særsten, Eivind Erstad og Eirik Tomren.
Innbyttere: Sigmund Mestad, Magnus Strømmen og Emil Slettedal. Alle minst en omgang.