Sider

INSIDEMAN : FORHÅNDS TIL GODØY

Etter en kanonstart på sesongen sist med 1-7 tap for Hareid er storspillet tydeligvis innen rekkevidde (eller?). Den tøffe starten blir ikke mindre tøff av motstanden i neste treningskamp.

Godøy har mange gode år og vise til og har flere ganger de siste årene vært i 3.div og høyt oppe i 4.div. Dermed er det ingen lett nøtt de gule skal knekke på hjemmebane torsdag. De røde er blant outsiderne i årets 4.div og denne kampen vil klart vise hvor vi står før comebacket i divisjonen klubben høre hjemme i.

Og det er mye spennende å merke seg til denne kampen. Kanskje gjør trønderlegenden Frode Jørgenvåg sitt etterlengtede comeback. Godt er det uansett at tidenes mest joviale Skodje-spiller er tilbake i gult. Ungguttene Sondre Beite, Sigmund Mestad og Marius Fylling supplerer troppen denne gang. Alle tre er blant de største talentene Skodje noensinne har hatt og vil prege, om de blir i klubben, Skodje Stadion de neste årene. Kanskje spesielt Sondre, som debuterte allerede i fjor, kjent fra Statoil-reklamen er ytterst spennende. Spilletid i årets 4.div i år blir det garantert for rødtuppen.

Men nok en gang må en vel sette sin lit til at støttespillere som Hjelvik-brødrene og Jannen tar ansvar mot Godøy. Ansvaret på disse spillerne, og typer som Eivind og Espen, blir ekstra stort i årets sesong som ikke blir like mye dans på roser som fjorårets sesong.

Kommer årets første forløsende seier i kulden på torsdag? Geir, kle deg godt, det gjelder forøvrig alle andre fans også. Skjerf er for salg, her vises det til Randi.

PS:  InsideMan kan ellers informere om at Rollons stjernespiss Daniel Gjerde, garantist for 20 mål per sesong, sannsynligvis må stå over første seriekamp mot Skodje etter rødt kort i treningskamp. Han skal ha blitt utvist i tirsdagens kamp mot Brattvåg og må visst belage seg på flere kamper på sidelinja, ifølge Brattvågs hjemmesider.

Vær høflig mot alle, vennelig mot mange og intim med få.
Σταθείτε σε Skodje
InsideMan

7 kommentarer:

 1. Godøy, ein liten holme uti havgapet med eit fjell på. Det må bli lett match!

  SvarSlett
 2. E nok ikkje berre skodje som nyte godt av gjerdes utvisning :)

  SvarSlett
 3. Ka han blei utvist for? Mange kampa?

  SvarSlett
 4. Sjekk Brattvåg-sida. Dei meina han hadde endt i fengsel om d ikkje va fordi det va på bana :p

  SvarSlett
 5. Det kjem vel an på augene som ser når det gjeld Daniel Gjerde si utvisning.
  Dette er saksa frå Rollon si nettside:
  "Attpåtil får Rollon en spiller utvist etter en noe uklar og merkelig situasjon der dommeren trolig gjør rett i å ta frem det røde kortet, men han gjør en generaltabba da Brattvågspilleren om startet det hele bare får gult kort!!"
  Dette er saksa frå Brattvåg si nettside:
  "Mest dramatikk vart det då Rollon sin Daniel Gjerde overfalt Jan Tore Fjørtoft etter ein duell dei mellom. Gjerde fekk direkte raudt kort og må nok belage seg på tre kampers karantene om dommar Furland sender inn rapport. Noko han bør gjere etter eit overfall som i det sivile hadde gitt ein ubetinga dom."

  SvarSlett
 6. Litt spesielt at både Vestnes Varfjell og Rollon klarer å være stille om et rødt kort, men Brattvåg som har jaktet Daniel i år etter år føler får å ta igjen på en sånn måte..

  SvarSlett
  Svar
  1. Forklar, hvem ble utvist? Var vel samme dommer og det er vel han som rapporterer, ikke klubbene.

   Slett