Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL EMBLEM

I morgen er det klart for ny kamp når Emblem tar imot oss. Les InsideMans tanker om morgendagens kamp.

Det evige nestenlaget Emblem er neste motstander i forberedelsene til comebacket i 4.div.

Emblem har det med å være hyperoptimistiske før sesongstart, ha en god stall og være oddsfavoritter til opprykk. Ingenting nytt dette året, noe hele 14 treningskamper viser i tydelighet. Den beste trening er som kjent å spille kamper, noe de har skjønt ved Sunnmøres bibelbelte, ved lysløypene på Emblem.

Skodje tok sin første seier for året med solide 1-0 over Godøy i en heller sjansefattig og lite underholdende kamp i kulden på Skodje Stadion. Men seier er seier og å holde nullen er alltid deilig. I tillegg fikk vi se Eivind Erstad åpne målkontoen for sesongen.

Denne kampen, mot den gamle nemissisen Emblem, blir uten kaptein Vegard, som er tilkalt til årlig militærøvelse for vårt fedreland. I tillegg Espen, Andreas, Sten, Tobias, Ole Grytten og Eirik Høivik som alle slit med småskader eller er så smått på vei tilbake. Grytten imponerte sist, likeså gjorde Sigmund Mestad. Det gror godt i Skodje for øyeblikket!

Tilbake i laget er ringreven Stefan Aasen og ikke minst Waag den yngre, Brede, som tar keeperplassen fra en småskadet Espen "The Fixer" Skarbø. Dette lukta seier gutta!

I valg mellom falske venner og åpne fiender har jeg alltid foretrukket det siste.

Покрени Скодје
InsideMan

8 kommentarer:

  1. "Det evige nestenlaget Emblem"

    Sikkert artig for dere å være så høyt oppe på dere selv. Sannheten er at Emblem er forbi dere i løpet av kort tid.

    SvarSlett
  2. Dei tek heldigvis ikkje sorgene på forskudd på Emblem.
    Berre vent.....

    SvarSlett
  3. kjekke folk ditta!

    SvarSlett
  4. Emblem mangler hele 11 spillere til denne kampen på grunn av sykdom, skader og jobb...blir spennende og se om Skodje klarer å slå de som er igjen!

    SvarSlett
  5. Det viktig at alle "kranglefanter" her inne forstår at INSIDEMAN ikke nødvendigvis er en person som er involvert i spillergruppa eller støtteapparatet til Skodje sitt A-lag. Han skal være mystisk, litt som The Stig i Top Gear.

    Ytringer er nødvendigvis ikke spillergruppen/laget sitt synspunkt.

    SvarSlett
  6. Hehe, om folk tar seg nær av at et lag blir omtalt som et nestenlag er det bare å legge ned fotballen. Gi meg mer, InsideMan!

    SvarSlett
  7. 11 mann ute på Emblem, likevel greier de uavgjort 3-3. Det neste blir vel at det var urettferdig, dommern teit, og bla bla bla.

    SvarSlett
  8. Skøye mangla eit heilt lag og dei som spelte var heller ikkje heilt til stades. So du måkje komme her og komme her...., anonym som du er (det rimar, må ta kontakt med Ø. Sunde)

    SvarSlett