Sider

JØRGENVÅG GJØR COMEBACK

En dårlig nyhet følges ofte av en god. I dag kan vi fortelle at tidligere publikumshelt Frode Jørgenvåg har bestemt seg for å gjøre comeback.

Jørgenvåg var en stor publikumshelt da "Skøyerane" herjet rundt på Sunnmøre i 2005- og 2006. Men etter våre beregninger ga han seg - altfor tidlig - etter 2007-sesongen da han også var trener for A-laget. Fotballen har han imidlertid alltid hatt i seg, og i 2009 var han faktisk med i tre-fire kamper da Skodje rykket  til 4. divisjon.

Med andre ord er det en del år siden Frode har  vært aktiv, men siden han begynte på igjen rett før månedsskiftet har treningsoppmøtet vært hundre prosent - og formen har pekt rakt oppover.

Med tanke på at et par veteraner (Trond og Jokke) har gitt seg siden fjorårssesongen, blir Frode garantert en viktig brikke. Selvsagt som spiller, men også som motivator, forbilde og som en rutinert type som vet hva dette går ut på.

Så lenge han unngår skader og ting som eventuelt vil sette en stopper, er Frode topp motivert for å være med og stabilisere Skodje i 4. divisjon. Det er vi svært forrnøyde med - og ønsker Frode velkommen tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar