Sider

SPLITTER NY AVTALE OM MEDISINSK HJELP

Fotballgruppa har fått på plass en avtale som sikrer seniorspillere medisinsk idrettshjelp til en billigere penge. En ettårsavtale er signert med Haram Helse.

Dermed er nok viktig punkt - som forhåpentligvis ikke blir så viktig likevel - på plass foran kommende sesong. Avtalen som er signert gjelder bare for fotballgruppa, og er i første omgang en prøveordning for senior- og damelaget. Aktive på andre lag kan få benytte seg av tilbudet på samme reduserte pris, men må dekke hele behandlingen selv i prøveperioden ut året.

Senior- og damespillerne får rabaterte priser, i tillegg til at den faktiske utgiften deles 50/50 mellom idrettslaget og utøveren. Haram Helse fakturerer seperat, så med andre ord slipper du å levere inn kvittering. I prøveordningen er det i første omgang begrenset til fem timer per pers - og totalt inntil verdi av 10.000 kroner. Haram Helse har bundet seg til å tilby time innen fem virkedager, og henvising kan skje uten å ha gått via lege. Men den skal være via trener eller oppmann.

Etter at dette er gjort gjelder følgende priser (fotballgruppa betaler 50 prosent):

Førstegangskonstutasjon: 450 kroner.
Behandling: 250 kroner.


Det er også lagt opp til at Haram Helse skal ha et internt kurs/opplæring i det mest grunnleggende i løpet av kort tid. Mer info om dette kommer vi helt sikkert tilbake til.

Haram Helse holder til bare sju-åtte minutter fra Skodje - nærmere bestemt i Idrettshallen på Vatneeidet.

Spillerne rundt A-laget retter en stor takk til alle som har fått på plass denne avtalen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar