Sider

- EMBLEM SLÅR SKODJE

Ikke uventet mener NordicBet at Emblem er forholdsvis klare favoritter mot Skodje. Til tross for våre svært begrensede tipperesultater, har vi sett nærmere på den kommende runden.

Onsdag:
Emblem - Skodje (1.72 - 5.25 - 2-65)
I utgangspunktet er det vel ikke så mye å si på oddsen. Emblem har skuffet litt innledningsvis, men virker å være på gang igjen nå. Med Aleksander Håskjold tilbake vil nok Emblem - som var klar forhåndsfavoritt til opprykk - plukke poeng etter hvert. Skjer det allerede onsdag? NordicBet mener nok det - og det til tross for at de neppe vet vi mangler noen viktige spillere. Men det skal ikke være noen hindring. Her skal Skodje gi alt - og da er poengmulighetene absolutt til stede. Men utfallet i våre egne kamper tipper vi ikke.

HaNo - Ravn (1.60 - 5.75 - 2.85)
HaNo overrasket alle ved å slå Ellingsøy borte sist. Vil det si at HaNo er på gang? Vi har nok ikke svaret helt enda. Men Ravn på hjemmebane skal uansett være en overkommelig oppgave. Vi tipper HaNo drar fordel av hjemmebane, og tror på seier nummer to på rad for Joakim Austnes & Co. H.

Torsdag:
Ørskog - Lepsøy (1.20 - 7.00 - 5.50)
Flere lag vil nok få slite mot Lepsøy etter hvert, spesielt på bortebane. Men inne på Sjøholt skal Ørskog - som garantert vil bli blant topp fire - være for god for øyfolket. Oddsen er nok ikke noe å satse stort på, men vi føler oss trygg på hjemmeseier her. H.

Brattvåg 2 - Harøy (ingen odds)
Brattvåg 2 imponerte ved å slå Lepsøy borte sist. Stiller neppe svakere hjemme mot Harøy, og da skal det være grei skuring mot et Harøy-lag som vil slite med å ta poeng framover. H.

Ellers er oppgjøret Norborg 2 - Ellingsøy (2-3) allerede spilt. Men siden Stordal har spillefri denne uken, har de og Ellingsøy blitt enige om å tjuvstarte neste runde ved å spille deres kamp allerede søndag.

3 kommentarer:

  1. Hvem er det Skodje mangler?

    SvarSlett
  2. Har Skøye nokre viktige spelarar? Kven i all verden kan det vere?

    SvarSlett
  3. godt poeng.. joakim e på ferie hvert fall

    SvarSlett