Sider

ALT DU MÅ VITE OM VENNECUPEN

Klokken 10.00 i morgen braker det løs i Gomerhuset igjen. Her har vi samlet litt av det du trenger å vite om turneringen.

Først og fremst; Kampoppsettet finner du HER.
Så finner A-lagsspillerne vaktlisten HER.
Og reglene som vi skal benytte finner dere HER.

Første dugnadsgjeng skal være på plass for å merke garderober, henge opp resultatliste og regler. Dessuten har Tobias ansvar for at resultattavlen og musikken skal være på plass når det hele braker løs klokken 10.00.

Da åpner også kafeen i Gomerhuset, slik at alle deltakere og publikum kan kjøpe seg god mat gjennom hele dagen. Kafeen er åpen helt til finalen er over rundt 19.00.

Siden sist har vi fått en liten utfordring med tanke på at det er kommet et styrkerom, med tanke på oppvarming. Her gjelder det imidlertid bare å være kreativ. Blant annet kan gangen før garderobene benyttes denne gang.

Prosjektor til å vise TV er allerede leid inn. Jaktstarten til kvinnene fra VM klokken 11.30 tar vi sikte på å vise. Så ser vi an når vi skifter over til Premier League.

Det er fortsatt en del lag som ikke har betalt. Disse må møte i speakerbua for å betale FØR turneringen sparkes i gang. Vi hadde satt pris på å ikke måtte mase.

Så mye mer er det vel ikke å si - så lenge noen ikke har noen spørsmål. I så fall er det bare å fyre løs i kommentarfeltet.

Vi oppmoder folk om å være positiv innstilt og hjelpe til for å gjøre dette til en suksess. Rydd søppelet, still tidsnok til kamp og ha det moro!

Siste oppfordring går til A-lagsspillerne: Husk at flere skal spille. Selv om dere ikke eksempelvis er satt opp til dommer da og da, vi hjelpe til dersom vi plutselig står i beit noen plasser. Ta ansvar med andre ord!

Og sist, men ikke minst: Samtlige A-lagsspillere som er igjen i hallen ved turneringsslutt SKAL hjelpe til å rydde. Det er ikke aktuelt at 2-3 stykker blir igjen sånn som sist. Dette gjelder ikke minst de som er satt opp på siste vakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar