Sider

TØFF KAMP VENTER MOT HAREID

I morgen venter årets andre treningskamp når Hareid er motstander. Det blir en fin og tøff test for et litt redusert Skodje-lag.

Av de som har vært med hittil i år er Brede Waag (jobb), Trond Ytreberg (bortreist), Eivind Erstad (skade) og Eirik Høivik (skade) uaktuelle. Bjørnar Aure og Stefan Aasen er fortsatt skadet. Dette betyr at bare 14 mann er med til Hareid i morgen. Det viser igjen at troppen er et par-tre mann for liten, men det kan vi ikke bry oss om i morgen.

For til tross for at vi er litt skadeplaget, kan ikke det være noen unnskyldning (slik er det jo alltid for andre lag også). Gjengen som er med utover er offensiv innstilt og satser på å gi Hareid skikkelig kamp.

Hareid spilte i fjor i 3. divisjon og endte vel på 7.-plass så vidt vi husker. Likevel rykket de ned på grunn av divisjonsomleggingen. I år - som i fjor - satser de på nytt og har allerede spilt en rekke treningskamper. Derfor er det liten tvil om at Hareid blir en tøff test for Skodje denne gang.

For vår del blir dette andre treningskamp for året, og økt nummer seks-sju ute. Spesielt derfor er det ekstra gledelig å få en skikkelig test på ei strøken kunstgrasbane.

Skodje og Hareid møttes også i fjor på Hareidsmyrane. Da tapte Skodje til slutt 3-2, etter en veldig oppløftende kamp. Vi følte at vi skapte like mye som Hareid, men rotet det blant annet til med to klønete baklengsmål. Det må vi prøve å rydde unna i morgen. I så fall er målet å gi Hareid kamp om seieren til tross for at vi mangler noen sentrale spillere.

Tropp og annen praktisk info finner dere et par poster lengre nede.

1 kommentar:

  1. Ny speleplan for menn 7-ar er no lagt ut på kretsen si nettside. Skøye er i avdeling med; Sykkylven - Stranda - Sunnylven - Langevåg og Ørskog. Det blir spela trippel serie med totalt 15 kampar.
    http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=126598

    SvarSlett