Sider

VEGARD NY JUNIORTRENER

A-lagsspiller Vegard Hjelvik har sagt ja til å trene juniorlaget i sesongen som kommer.

Juniorlaget har hittil trent med A-laget, men når det blir grønt er planen i utgangspunktet at juniorene skal trene en gang for seg selv pluss kamp. Med seg får han Espen Alstad som assistent.

Vi sakser resten fra idretslagets egne sider, www.skodjeil.no, som så vidt har begynt å bli oppdatert i det siste:

"Etter flere år uten et skikkelig tilbud for våre juniorspillere, er det med stor glede at vi kan opplyse om at vi fra i år satser for fullt med eget juniorlag. Støtteapparatet er nå på plass og så snart bana er snørfri, vil vi starte med egne treninger. Alle juniorer har hittil hatt muligheten til å trene med seniorlaget, og dette vil vi fortsette med inntil videre.

I trenerrollen har Vegard Hjelvik sagt seg villig til å ta på seg jobben. Vegard har spilt for Skodje sitt A-lag i flere sesonger og har også spilt for NTNUI under sine studieår i Trondheim. Han har netopp flyttet hjem til Skodje, hvor han nå har bosatt seg med familie. Vegard er en god ressurs for Skodje-fotballen, og slik vi kjenner han vil han med sin spillererfaring bli en dyktig trener for våre juniorer. Med seg i trenerteamet får han A-lagets Espen Skarbø, som skal fungere som assistent og lagleder.

Det satses med andre ord på at juniorlaget skal bite godt fra seg i 2011. Første treningskamp er allerede avtalt, og går på Valdervoll den 9. Mars kl. 18:00."

4 kommentarer:

  1. Flott at ungdomane tek ansvar i trenar- og lagledar-rolla! Vegard fylgjer vel i faren sine fotspor som fotballtrenar. Bra!!
    So gjeld det berre å huske kva som er det viktigaste i ungdomsfotballen; Å ha det artig med fotballaktivitet!

    SvarSlett
  2. Neinei, Geeir! Det viktigste er å vinne!!

    SvarSlett
  3. Det trudde eg og, ei lita periode av livet. :-)

    SvarSlett
  4. Det blir jo kjekkare om ein vinn då!

    SvarSlett