Sider

VENNECUPEN: GRUPPE C

Bare ei gruppe gjenstår; gruppe C. Den kommer her:

Lennarts Pølsefest:
Rune Haugen og Sindre Lauvås var viktige brikker da dette laget vant sist. No er begge disse vekke, men Pølsefesten har ersattet disse med Eivind Erstad og blir nok å regne med i toppen denne gang også. Trolig favoritter til å vinne igjen, kanskje i lag med Flipperdicks.

EJ, eelska fotball!:
Et lag vi vet mindre om. Erlend Coates er mannen bak laget, og vi antar at han har fått med seg en brukbar gjeng fra Haram. Så brukbar at vi fort tror de kan snike til seg andreplassen i det vi vil beskrive som den tøffeste gruppen i hele vennecupen. Men vi presiserer at vi vet lite om laget.

Martons Leine er med:
Sigve Ferstad står i bresjen for denne gjengen. Nå har han blant annet fått med seg Brede Waag, Marton Leine og Ole Særsten på laget sitt. Går neppe helt til topps, men har samtidig muligheter til å gå videre.


Røane City:
Stiller med Ronny Lillebø, Jostein Valde & Co. Imponerte stort sist, men en del av dem er ikke med denne gang. Ryktene vil ha det til at gode innespillere fra nabokommuner er hentet inn, men vi kjøper ikke den helt foreløpig. Definitivt et lag som kan gi mange andre lag problemer, men har havnet i en tøff gruppe. En outsider.

1 kommentar:

  1. Pass opp for EJ, eelska fotball! Høre rykte om at dei eelska fotball..

    SvarSlett