Sider

VENNECUPEN: GRUPPE A

Årets andre - og siste - vennecup nærmer seg. Skodjebloggen har naturligvis tenkt å se nærmere på gruppene før det braker løs. Like naturlig er det at vi begynner med gruppe A:

Ålesund Thugs:
Med Skodje-spillerne Eirik Tomren og Eirik Høivik i spissen får disse unggutta favorittstempelet. Duoen har fått med seg en del talentfulle unggutter fra idrettslinja i byen til å spille på laget. Et teknisk sterkt lag som vi spår som vinner av gruppen, men vi tror nok fysikken kanskje hindrer laget i gå helt til topps.

Spider Pigs:
Er påmeldt i regi av sportslig leder Espen Alstad, som etter sigende har fått med seg en del bygytter som tidligere har spilt fotball. Hevder seg neppe helt i toppen, men har store muligheter til å ta seg videre i det som ser ut til å være den enkleste gruppen.

Dangleberry Devils:
Nok en gang er det Sten Robert Tennfjord som er ildsjelen bak dette laget. Imponerte sterkt sist, men har blant annet mistet Eirik Tomren og Eivind Erstad. Stiller med en del spillere fra et bedriftslag. I ei åpen gruppe - kanskje bakÅlesund Thugs - har Sten & Co. alle muligheter til avansement.

Aksla Old Stars:
Siden vi anser dette som ei meget åpen gruppe, har også Aksla Old Stars alle muligheter til avansement. Unggutten Mathias Steffensen har meldt på laget, som vi foruten om det vet fint lite om. Vi ser på dem som outsidere, men tviler nok på at de går helt til topps.

Merk at vi har lagt ut poll om hvem dere tror vinner i høyrespalten her. Neste vurdering kommer enten i løpet av dagen eller morgendagen.

Ellers finner dere kampoppsettet HER. For A-lagets sin del finner dere vaktlisten HER. Regelverket finner dere HER.

2 kommentarer:

  1. Det skal ikke stå på fysikken hos Ålesund Thugs, de har T.Årvik. Kraftplugg fra ÅVK, keep you eyes open for this guy!

    SvarSlett
  2. En Thomas Årvik, det er bare en Thomas Årvik! EEEEEN THOMAS ÅRVIK!!!

    SvarSlett