Sider

OPPDATERING PÅ ÅRETS STALL

Årets første treningskamp nærmer seg, og en del har sendt inn sine spillerprofiler. Likevel er det en del ting med årets stall det ikke har vært så lett å få tak på.

Vi kan starte med skadesituasjonen: Bjørnar Aure er i gang igjen og trener alternativt. Han har et mål om å rekke seriestarten. Leander Sortehaug røk også korsbåndet for vel ett og et halvt år siden. Han skal til en legesjekk denne uka for å finne ut om det er røket igjen. Jarle Grytten røk korsbåndet på høsten i fjor, og mister nok hele årets sesong.

Heldigvis er det ikke hele Skodje som sliter med korsbåndet. Selv om de knapt har vært å se hittil i år, har både Mark Aure og Stefan Aasen signalisert at de ønsker å ta en ny sesong i Skodje-drakta. Mark har hittil vært ute med en ødelagt legg, mens Stefan skadet seg stygt under innledende runde i inne-KM. Begge håper å være tilbake i løpet av februar måned.

Heller ikke Brede Waag har vært med allverden den siste tiden. Bakgrunnen er at han er i Bodø med jobben om dagen. Han er først tilbake i Skodje-drakta helt på tampen av februar. Han rekker hverken Tomrefjord eller Hareid-kampen.

Videre vil Magnus Strømmen og Ingve Stokkereit - som begge er i militæret - være med av og til framover. Magnus har turnus på 3/6 uker, mens Ingve har 2/2 uker fram til sommeren. Ingve forsvinner nok til skole da, men vi har et håp om at Magnus flytter hjem igjen.

15 spillere sendte inn sine spillerprofiler i år. Foruten disse ser det ut til at Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Roger Ytreberg, Mark Aure, Thomas Honningdal og Stefan Aasen blir med i år. I tillegg vil nok noen juniorer være med, men som faste innslag kan vi nok regne med at årets tropp består av rundt 20 mann.

Fra i fjor har altså Ronny Lillebø, Odd Brede Langdal, Espen Gundersen og Per Kristian Leikanger lagt skoene på hyllen - i alle fall for denne gang.

PS: Valder-spiller Adrubita Klauset trente litt med Skodje rundt årsskiftet. For han blir det ingen overgang. Også Lepsøys Johann Kjerstad har vært Skodje-aktuell, men her tror vi ikke det har kommet noen avklaring enda.

2 kommentarer:

  1. ej har sendt inn min profil.

    SvarSlett
  2. Ah, det stemmer. Ute nå! Roger har også sendt inn. Den legger vi ut i morgen.

    SvarSlett