Sider

VENNECUPEN: GRUPPE B

Skodjebloggen fortsetter å se nærmere på gruppene i forkant av lørdagens vennecup. Denne gang er det gruppe B som står for tur:

Flipperdicks
Blant de klare favorittene til å gå helt til topps. Et tradisjonsrikt innelag, med Jan Erik Hellevik som primus motor. Har brukt å få med en del MSIL- og Spjelkavik-spillere. Røk vel i kvarten sist, men stile litt svekket. Bør vinne denne gruppa greit.

Dunder Mifflin FC:
Lars Eivind Jordanger står i bresjen, og da er det sikkert en del stordalinger som er med. I så fall er det en gjeng som har spilt en del inne. Vi vet for lite om resten av laget til å gi en skikkelig vurdering, men anser det som sannsynlig at de kaprer andreplassen likevel. Om de har med de rette folka kan de også være en outsider til å vinne.

Lekestue:
Kan være et veldig bra lag - men kan også være et helt OK lag. Vi vet rett og slett ikke hvem Tony Andrè Ellingsen har fått med seg. Vi tipper det er et brukbart lag som vil hevde seg langt på veg, men som ikke er sterkt nok.

LiggeUnderLaget:
Vi må være så ærlige å si at vi tror dette blir gruppens klare jumbo. Laget består av en del yngre Skodje-gutter som garantert stiller med stor entusiasme. Men har havnet i en tøff gruppe, og når nok ikke opp i dette selskapet.

Siste vurdering kommer enten i morgen eller fredag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar