Sider

SJUER KUNSTGRASBANE ER ÅRSMØTE-TEMA

Torsdag er det duket for årsmøte i Skodje IL. Blant temaene er en sjuer kunstgrasbane bak elleverbanen.

Vi aner fint lite om dette, men det er jo desto større grunn til å møte opp på møtet torsdag klokken 19.00 for å få med seg. I utgangspunktet var det snakk om å lage naturgras på området bak elleverbanen. Kunstgras hadde i så fall vært helt topp med tanke på kapasiteten. Om det ikke går, hadde det vært glimrende å få ei grasbane snarest mulig!

I tillegg til dette skal annleggsplan, ny garasje, rehabilitering av klubbhus og ellers vanlige årsmøtesaker opp på møtet.

Årsmøtet avholdes altså torsdag 17. februar klokken 17.00.

16 kommentarer:

  1. Gomerhallen har sprengd kapasitet om vinteren, kunstgrasbana det same om sommaren.
    Grusbana bør ikkje lenger nyttast til fotball.
    Då bør det vel byggast ein fotballhall på 60x40 m. samt ei 7-ar kunstgrasbane på grusbana, so kan ein ha plass til to 5-ar bane med kunstgras i enden av 11-ar bana. Traktor og brøyteutgifter blir då overflødig.
    Og pengar flyt vel Norge over med.....

    SvarSlett
  2. 7-er kunstgrasbane er en del av anleggsplanen, og det er anleggsplanen som skal godkjennes i punkt 4 b). Så i punkt 4 c) skal årsmøtet (medlemmer i skodje I.L.) gi hovedstyret fullmakt til å utarbeide dette. Litt usikker på hvor denne skal ligge, om det blir tatt fra grusbanen eller bak målet. Med dugnad og gode ordninger som tippemidler ligger det til rette for mye anleggsutbygging. Og viss vi får det anlegget som du skisserer Geir, så har vi et av de flotteste anlegga på Sunnmøre :-)

    Mvh
    Odd Brede

    SvarSlett
  3. Tribune burde no vertfall være med i en slik anleggsplan. Det burde være førsteprioritert!!

    SvarSlett
  4. Fotballhall på grusbana! Alldeles flott!

    SvarSlett
  5. Kva kostar det for ein slik hall då?

    SvarSlett
  6. ka skal skodje med tribune? Har jo ikkje publikum...

    SvarSlett
  7. E vel ikkje så mange andre heller som he så mange tilskuera, ikkje her heller. Kanskje det kan være en liten sammenheng med mangelende tribune? Ikke så veldig gøy å gå på kamp o m en må stå i 90 minutt..

    SvarSlett
  8. På alle SFK sine statistikkar over aktivitet ligg Skodjefotballen på botnplass.
    Skal vi få gjort noko med dette er anlegg stikkordet.
    Vi ligg vanligvis langt etter våre naboar på anleggssida, sjølv med ny hall og kunstgrasbana ligg vi bak dei fleste.
    Skal vi få gjort noko positivt med dette bør vi gå for, som Odd Brade skriv, å vere blandt dei absolutt beste på anlegg.

    SvarSlett
  9. HaNo har fått det til, Harøy har fått det til, Spjelkavik har fått det til. Brattvåg er godt i gong.

    Kvifor skal ikkje Skodje klare å få sin eigen hall? Tenk litt langsiktig og tør å sjå litt stort på det er oppfordringa mi..

    Lagar ein ei lita kunstgrasbane no blir det neppe nokon hall på mange, mange år..... Sjå i staden for dykk hall, kunstgrasbane og ei sjuerbane. Utenkeleg? Kanskje, men det er mange andre som får dettil, så kvifor ikkje her på skøye?

    SvarSlett
  10. Å skulle gå for en fotballhall allerede nå, vil vel kanskje komme litt tidlig på de fleste. Men som en annen skriver; blir det liten kunstgrasbane, blir det nok ingen hall på mange år.

    Min oppfordring blir derfor å tenke litt langsiktig. Eksempelvis var det vel enkelte som tenkte at vi måtte beholde grusbanen for å ha nok banekapasitet. I ettertid ser vi jo at ingen benytter den, men heller skifter på treningstider (og ja, jeg vet det også var andre forhold som gjorde det vanskelig å legge kunstgras på grusen).

    Synes Geir har noen gode argumenter, men vil vel kanskje anta at både anleggskomitè og kommune synes det er nok for ei stund. Men når alle andre får det til, hvorfor skal ikke Skodje det?

    Jeg vil anta at det er rikelig med folk i kommunen som kan være med på en slik prosess. Kanskje Geir også?:)

    Så: Tenk stort, og ikke se på noe som utenkelig. Med to haller, ei kunstgrasbane og ei sjuerbane med gras er jeg overhodet ikke i tvil om at idretten vil blomstre igjen på Skodje.

    SvarSlett
  11. Kampoppsett for kvinner og menn 7-ar ligg no ute. Mellom anna med kampdag 17. mai!

    SvarSlett
  12. kampdag 17. mai ? er det fleip eller ?

    eg støtter innendørs 7`er kunstgras hall !

    SvarSlett
  13. SFK har no endra kampdato frå 17. mai til "dagen derpå" 18. mai.

    SvarSlett
  14. Gratulerer til HaNo som no har teke i bruk Nordøyhallen!
    Andre lag kan sikkert få gode tips med HaNo om bygging av 7-ar hall.

    SvarSlett
  15. ein hall bør da også vere muligt å få på Skodje

    SvarSlett
  16. Det tvilar eg på.. I Haram har politikarane prioritert fotball framfor helse. Det skjer ikkje i Skodje og då er det ingen håp for ein fotballhall med tanke på økonomien, for ein slik hall kostar vel nokre kroner rekner eg med!

    SvarSlett