RAKNET MOT HAREID

Skodje ledet 1-0 da det var spilt 40 minutter, men tapte til slutt med solide 7-2 mot Hareid.

4.-divisjonslaget Hareid tok kommandoen fra start og trillet ball i bakerste rekke. Det tillot Skodje, som lenge lå kompakt og satset på kontringer. Bakover hadde man stort sett kontroll, og etter hvert satt også kontringen som den skulle. Eirik Tomren stakk i bakrom og la flott inn til Osvald som enkelt satte inn 1-0.

Etter 40 minutter gikk imidlertid rullgardina ned. Skodje tømte midtbanen og Hareid satte fart og scoret to kjappe mål. Bare et lite minutt senere mente samtlige Skodje-spillere seg snytt for straffe etter en hands. I stedet kontret Hareid og fikk et korrekt straffespark. Dermed 3-1 etter en grusom avslutning på en omgang der Skodje stort sett hadde god kontroll.

Andreomgang ble svært rufsete. En del bytter og slikt på begge lag gjorde at alt som heter formasjon forsvant - i hvert fall for vår del. Hareid scoret 4-1 og gjorde deretter noen bytter. Skodje reduserte etter hvert til 4-2 - ved Ingve Stokkereit etter en corner - og fikk blod på tann.

Likevel ble vi hardt straffet igjen. Hareid kom til en rekke lette sjanser i andreomgang og scoret både 5-2, 6-2 og 7-2 før dommeren blåste av.

Alt i alt oppløftende 40 første minutter, selv om vi naturligvis skaper altfor lite selv. Etter det er det altfor mye rufs som vi må rette på framover. Men med godt treningsoppmøte, god innstilling og noen sentrale spillere tilbake ser det fort bedre ut. Det er bare opp til oss selv.

Laget: Ole W, Kristian, Jokke, Ingve, Sten, Tobias, Eirik, Vegard, Tomren, Osvald og Roger.
Innbyttere: Lennart, Jonas og Mark.