Sider

FLERE SPILLERE HAR FORSVUNNET

I morgen starter høstsesongen på igjen for fullt. Det blir uten flere av støttespillerne på A-laget.

Vi var rimelig godt fornøyde da vi tidligere i år annonserte at det trolig bare ble med at Andreas Longva og Ingve Stokkereit ville gi seg. Begge skal i gang med studier i Oslo. Heldigvis får Ingve Stokkereit med seg en sist kamp når ÅVK kommer på besøk i morgen.

Men flere ting har skjedd siden sist rapport.

Blant annet forsvinner noen spillere for resten av sesongen:

* Frode Jørgenvåg har dessverre måttet bestemme seg for å gi seg. Han har vært med på de fleste av treningene og vært støttespiller i flere kamper, men har hatt konstant vondt i anklene. Nå orker han ikke mer og har nok gitt seg for godt.

* Ole Særsten har fått seg jobb i Bergen. Dermed flytter han avgårde til dame og favorittklubben der nede. Ole har slitt litt med sjukdom/skader i år, men har likevel vært med på alt han har hatt mulighet til.

* Eivind Klokkehaug meldte overgang fra Ørskog for å få med seg de siste fire kampene på våren + to-tre kamper på høstsesongen. Nå har han måttet reise til Trondheim tidligere enn ventet, og derfor blir han ikke med på flere kamper.

* Eirik Tomren slet utover sesongen med motivasjonen og var bare med ved enkelte anledninger. Nå har han bestemt seg for å melde overgang tilbake til moderklubben Ravn og 6. divisjonsfotball der.

Men ikke nok med det. Flere spillere vil være vekke i lengre perioder:

* Brede Waag skal nok en gang ut i landet for å bygge butikk. Denne gang går turen til Bergen, der han i stor grad vil befinne seg de neste fem ukene. Dermed er han nok uaktuell for det meste av aktivitet framover.

* Stefan Aasen stod over siste vårkamp med en scenebetennelse. Den er fortsatt ikke bra - og vil nok heller ikke bli det på en stund. Han er i alle fall ikke i gang igjen i trening før om tre-fire uker.

I tillegg til disse, sliter Eirik Høivik med ei vond tå. Han er ikke med mot ÅVK. Det er heller ikke Magnus Strømmen, som skadet seg i treningskampen mot Rollon. Også Sigmund Mestad er uaktuell mot ÅVK på grunn av en reise.

MEN! Vi har riktignok ikke fått noen nye spillere inn, men det som har vært styrken hittil i år er at vi har kunnet stille med minimum elleve fullgode spillere i hver eneste kamp. Fortsatt har vi mange støttespillere igjen i troppen, og det er jaggu det ikke sikkert vi trenger å bli så veldig svekket. Står vi sammen som et lag er det fullt mulig å slå de fleste lag i divisjonen uansett.

Det er bare å starte med å slå ÅVK i morgen!


2 kommentarer:

 1. Leit med Jørgen Våg, han er ein fotballspelar.
  Det same er Stefan Aasen, men....
  Vidare er Brede Waag eit keeperemne, som forblir det.
  Eirik Hø. bør vel få kutta vekk denne låketåa ein gong for alle. Eg har ein skarp tollekniv.
  Men det er dei som er igjen som tel!

  SvarSlett
 2. Brede Waag har forresten avslørt at sønnen hans skal hete Frode Jørgen.

  SvarSlett