Sider

INSIDEMAN: SLIK ENDER RUNDEN

Det var jaggu det godt med en sommerferie. Nå har jeg ladet batteriene og har funnet ut hvem som vinner denne rundens kamper.


Blindheim - Langevåg (1.90 - 5.00 - 2.35)
Blindheim skal visst ha mistet omtrent et helt lag i sommeren. Riktignok er de fleste med i de par-tre neste kampene, og sjansene burde derfor være gode hjemme mot Langevåg. Jeg føler likevel at gjestene har underprestert litt hittil i år, og ser på Langevåg som et noenlunde seriøst lag som helt sikkert har trent et par ganger i sommer. Det holder til borteseier. B.

Sykkylven - Rollon (1.85 - 5.30 - 2.35)
Sykkylven har forsterket seg i sommer og tar sikte på å klatre noen plasser. Den jobben bør starte hjemme mot Rollon som mangler stjernespissen sin Gjerde i kveld. En helt åpen kamp som InsideMan triller terning på. Den endte på tre. Dermed blir det borteseier. B.

Norborg - MSIL (1.55 - 5.50 - 3.10)
Norborg i Uggedalen er aldri lett å slå. Jeg sier ikke mer enn at dette blir en målrik kamp og at hjemmelaget vinner. H.

Skodje - ÅVK (2.15 - 5-10 - 2.05)
Vurdering senere.

Ørsta - Valder (1.75 - 5.35 - 2.55)
Ørsta ser ut til å mangle stjernespissen sin og er likevel favoritter, forstå det den som kan mot serielederen. Men faktum er nok at Valder er laget som har overprestert mest hittil i år. Siden InsideMan fortsatt er i feriemodus gidder jeg ikke å analysere mer. Det blir hjemmeseier. H.

Godøy - Spjelkavik (2.65 - 5.40 - 1.70)
Trenger vi å si mer? Det blir uavgjort. U.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar