Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL BLINDHEIM

Som tidligere nevnt på denne bloggen er dette ABSOLUTT siste sjanse for å holde liv i drømmen om fornyet kontrakt.

For Blindheim er et lag som lekker som en sil i øyeblikket. Kampene mot Valder og Rollon har gitt 2-14 i målforskjell og det er ikke bare idyll i Ålesundsbydelen. InsideMans nyeste oppdagelse er wikipedia. Der står følgende om Blindheim:

"Blindheim er en bydel i Ålesund i Møre og Romsdal . Bydelen er blant Ålesunds mest folkerike bydeler. Bydelen ligger mellom Blindheimsfjellet og Vegsundet. En vanlig feiltagelse er at bydelen er en bygd, til tross for at området har vært en del av Ålesund siden byutvidelsen i 1968.

Blindheim idrettslag har i 20 år vært med på å dominere norsk volleyball på kvinnesiden. De har fostret flere landslagsspillere. En av de mest kjente er sandvolleyballspiller Ingrid Tørlen, som blant annet har kvalifisert seg til flere sommer-OL.

På Blindheim ungdomsskole går det elever fra Emblem og Flisnes i tillegg til Blindheim. Blindheim barneskole ble pusset opp i 2006, og har plass til om lag 650 elever."

Med andre ord, bra vi ikke møter dem i volleyball.

Etter den skandaløse oppslutningen sist mot Ørsta er det nå blitt tatt tak i troppen og krisemøtene har komt på bordet. Til torsdagens kamp er dessverre bautaen Eirik Fylling ute. Men forhåpentlig er både Brede og utestengte Eivind Erstad tilbake til skjebnekampen. Treningene i det siste har gitt gamle, kjente ansikt på feltet. Kanskje tar noen av veteranene en kamp eller to også?

Det er vel og bra med juniorlag, men det viser seg kanskje nå at det ikke har vært noen stor suksess på Skodje. Få folk på to forskjellige steder fører sjeldent noe særlig med seg. 11-2-tap for juniorlaget i midtuka høres ikke særlig bra ut. Potensialet er der riktignok, men da spørs det om det bør gjøres noen forandringer før neste år.


Håpet er lengselens blomst, troen er visshetens frukt.
Skodje espero dugu
InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar