Sider

TRENINGSKAMP MOT ROLLON

I morgen er det duket for siste finpuss før høstsesongen sparkes i gang neste torsdag. Selv om vi mangler flere spillere pga ferie og skader, stiller vi med en ung og solid tropp.


Her er den viktigste infoen:

ROLLON - SKODJE (treningskamp)
AVSPARK: 1500


BANE: Larsgården Idrettspark
OPPMØTE KLUBBHUSET: 1345
KJØRING: Frode, Sten, Lennart
TROPP: Brede, Espen, Ingve, Sigmund, Vegard, Jannen, Lennart, Ole T, Magnus, Emil, Sondre B, Jørgen, Sigbjørn Håkon og Marius.
.

9 kommentarer:

 1. Skader no? Noken som har ramla ned frå solsenga?
  Ser ellers at Stordal har forsøkt å få spele tr.kamp mot to 4.div. lag. Først Langevåg for ei veke sidan, Langevåg klarte ikkje å stille lag. Vidare hadde dei avtalt kamp mot Spj.vik i dag, avlyst då Vika ikkje klarte å stille lag.
  Vi får håpe 4.div. laga klarer å stille lag komande torsdag når seria startar.

  SvarSlett
 2. Spjelkavik hadde absolutt mulighet til å stille lag, Geir, men var ikke interessert i å spille mot Stordal. Hvis det skulle være aktuelt med treningskamp før sesongen begynte på igjen skulle det vært en bortekamp mot et lag med GRESS. For å få en følelse av hva som venter mot Godøy borte kommende fredag.

  SvarSlett
 3. Veit berre det som står på nettsida Stordal.nu.
  Litt merkeleg at Spj.vik avtalar tr.kamp mot Stordal uten å ville spele den...

  Skøye tapte vel forøvrig 0-4 mot Rollon, uten å villle røpe det offentleg.

  SvarSlett
 4. Riktig at Stig Johansen var interessert i å spille mot oss, men vi følte at vi ikke fikk et godt nok utbytte av det å møte et 5.divisjonslag som spiller på kunstgress når vi har kamp borte mot Godøy kommende fredag. (som nevnt tidligere). Fra vår side var det imidlertidig aldri aktuelt, og da er det litt håpløst av Stordal å skrive det på sin hjemmeside når det ikke er fakta.

  SvarSlett
 5. Ka so er gale no nå T. Olsen? For høgt kunstgras?
  Saksa frå nettsida til Volda:

  G19 1 Divisjon: Volda - Spjelkavik avlyst - 05.08.2012 22:04

  Kampen er avlyst då Spjelkavik ikkje kunne stille lag.

  SvarSlett
 6. At Jr laget ikke kan stille får være en annen sak. Så lenge det er skoleferie er det ofte mange ute og reiser, inkl treneren. Du kommer med en påstand om at vårt seniorlag ikke kunne stille lag, som du saksa fra Stordal.nu. Der legger jeg helt og holdent alt ansvar over på deres nettside, som rett og slett kommer med feilinformasjon. Stordal spurte om vi ville spille mot dem før sesongen startet på igjen, men vi valgte å takke nei. Når du nå kommer tilbake, etter å ha tapt den første saken din, da skjønner jeg ikke hvor du vil. Det er ikke mer enn 4-5 spillere som tilhører både a-lag og jr i Spjelkavik. Men siden det er ferie vil kanskje ungdommene jobbe og tjene seg penger, siden de kanskje ikke har mulighet til det når de går på skole og spiller fotball samtidig resten av året... ha en fin kveld Ringstad. Ring meg om det skulle være noe. Tar gjerne en prat. 41 58 55 51

  SvarSlett
 7. Ikkje noko stor sak dette T. Olsen. Men synest historia med tr.kampen mot Stordal var litt pussig. Spj.vik har vel grasbane det kan spelast på?
  Ellers litt påfallande at jr.laget til Spj.vik, som spelar i 1. div., ikkje klarer å stille lag 06. august.
  Greit at spelarane skal tjene pengar, men i fotball, som ellers i livet må ein lære seg å velge. Vil en spele fotball på øverste nivå må ein innrette seg deretter.
  Vi bør her og tenke på spelarane til Volda som kanskje finn det viktigare å utvikle seg som fotballspelar enn å tjene pengar.

  SvarSlett
 8. Fakta er at det var Spjelkavik sin trenar Jan Ove lange som spurte Stordal om vi ville spele ein treningskamp mot vika!

  SvarSlett
 9. Anonym: Regner med at du spiller for Stordal. Snakket med Jan Ove og Aleksander i går, våre trenere, og de sa at det var Stig Johansen som var interessert i å spille mot oss, og interessen fra vår side var ikke stor. Med all respekt, så vil vi heller møte et 3.divisjonslag eller et 4.divisjonslag hvis det først skal spilles en treningskamp før høstsesongen er i gang.

  Geir: Ser du på 2012- og 2011-sesongen ser du at vi (Spjelkavik) kun har avgitt 4 poeng på de nevnte sesongene på eget gress/kunstgress. Dette fordi vi som oftest styrer og dominerer i hjemmekampene. Borte derimot, er vi ikke like gode, og det hadde derfor vært optimalt å fått spilt en bortekamp på GRESS før vi skal møte Godøy. Desverre er det relativt få 4. og 3.divisjonslag som har gressbane, så dette lot seg ikke gjøre. Vi kom med en forespørsel til Blindheim, men de hadde mange spillere på ferie i forrige uke, og hvis det skulle blitt noen kamp, så måtte de brukt småguttespillere og guttespillere for å i det hele tatt ha 11 mann. Derfor ble vi enige om å droppe det.
  Det at G19 ikke har mulighet til å stille lag får så være, enten de spiller i 1. eller 2.divisjon. Er ingen stor sak, det er jeg enig i, men at du tror at Spjelkavik ikke vil utvikle spillere er for meg helt merkelig, og usaklig, man kan vel være interessert i å utvikle spillere selv om man må melde forfall til en kamp i begynnelsen av august? Har vel ikke spilt en eneste kamp i år i 4.divisjon uten junior og guttespillere i startoppstillingen, med flere unggutter på benken. Det sier kanskje ikke så mye, men det beviser hvertfall at vi satser på våre egne spillere, uten nødvendigvis å måtte hente inn spillere fra hele Sunnmøre, slik det ble gjort for noen sesonger siden.

  SvarSlett