Sider

TO LEGENDER ER TILBAKE

Det siste kvarteret var det god stemning på Skodje stadion i kveld. Kombinert med Skodje-seier entret to skikkelige ringrever banen.

Først var det Frode Jørgenvåg som entret banen. Han var for så vidt med fram til sommeren, men slet fælt med sine vonde ankler og valgte derfor å gi seg. På det tidspunktet var vi langt flere spillere enn tilfellet er nå.

Vi er derfor svært takknemlige for at Frode har valgt å bite tenna sammen og bli med oss noen kamper framover. Han er en skikkelig lagspiller som pisker opp resten av gjengen og går foran som et godt eksempel.

Det er han andre karen som gjorde comeback i kveld. Riktignok hadde Joakim Erstad helst sett at han slapp å gjøre det, og han måtte nok litt motvillig i dag. Men med et skikkelig klubbhjerte og nivået fortsatt inne er det liten tvil om at vi trenger hans tjenester i noen kamper framover.

Utgangspunktet er at samme gjeng skal prøve å redde plassen, men på grunn av spillermangelen er vi helt avhengige av å ha med disse enten på banen eller på benken.

Blant annet er brødrene Hjelvik ute til neste kamp mot Norborg. Yngstemann er på jobbtur, mens eldstemann fikk et nok et gult kort på dagens beste takling mot Blindheim. Dermed karantene mot Norborg.

Med tanke på at Brede trolig må til Bergen igjen, ville vi ha vært uten innbyttere i dag. Men forhåpentligvis får vi tilbake et par spillere og stiller en solid tropp uansett. Blant annet er det mulig dere får en liten overraskelse her i morgen!

1 kommentar:

  1. Flott at Jørgen Våg og Joakim tek eit tak i ei vanskeleg periode.
    Den mulige overraskelsen er vel at Kjell H. og Odd H. skal re-debutere mot Norborg, går eg ut frå.

    SvarSlett