Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL SYKKYLVEN

No livnar det i lundar. Det skulle en ihvertfall tro og det var som vanlig liv i våre gutter i 60 minutt mot Åram.


Men like sedvanlig var kollapsen siste 30. Noe positivt var det dog. Prestasjonene til unggutta Håkon Opsal og Sondre Beite, spesielt det første kvarteret i andre halvdel, var lysende og borger for gode tider framover. Men nå må snart gutta holde ut i 90 minutt. Ellers er det kort vei til 5.div.

Sykkylven er vår tabellnabo og er en motstander vi er pent nødt til å vinne. En grei start på høsten av Sykkylven med uavgjort mot Rollon, men det er ikke mer imponerende enn at vi bør slå de hjemme på en god dag og med spillere som holder kampen ut. Så bør vel også Eivind Erstad og Eirik Hjelvik våkna fra sommerdvalen og vise korfor dei va 5.divs beste spillera i fjor.

Fortsatt er Magnus, Stefan, Høivik og Brede ute med skader og jobb. I forhold til sist er nå også forsvarsbautaen Ingve reist til studietidens glade dager, mens Sten er på bar til bar runde i Bergen med tørrfisk på innerlomma. Så smal tropp, men god nok til å ta poeng mot Hjellegjerde/Ekornes. Do it for Stokke og tripp trapp gutta!

Arbeidet adler mannen.
Kippis Skodje!
InsideMan

1 kommentar:

  1. veit ikkje kor du får infoen frå InsideMan, men ej var heime. he heller ikkje vore i bergen. sten

    SvarSlett