Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ÅVK

4-0 og 5-1. ÅramVanKam har gitt mej to lange netter dei siste åra. Heldigvis kunne ej feire i ei hel uke i fjor. I kveld vil ej ha tilbake den gutsen, folkens!

Kampen det snakkes om e selvfølgelig opprykkskampen i fjor. Da meldingene tikka inn om at Eirik Hjelvik og Eivind Erstad avgjorde det heile, va det bare å sprette champagnen og fyre på sigaren. Enkelte vil påstå at InsideMan feira i et halvt år, men faktum e nok at det kun blei med ei languke. For vi måtte videre.

Det beviste vårsesongen. Den ga oss riktignok en del opptura, men InsideMan e ikkje fornøyd når storheten Skodje tape mot lag som MSIL, ÅVK og Norborg. Spesielt 5-1-tapet mot ÅVK svir fortsatt. Tar du med at det blei et 4-0-tap der ute for et par år sia, e tålmodigheten slutt.

Mot ÅVK  kreve InsideMan hevn. Riktignok e sikkert sommeren den eineste gangen ÅVK i løpet av et år kan trene samla og som et skikkelig lag, og sånn sett e det et vanskelig tidspunkt å møte dei på all den tid våre spillera nok har kost seg oftere med ei kald pils enn med en fotball. InsideMan har forståelse for det, men kreve fra no av full skjerping. Det e det å berge seg som betyr nåkke, og da må innsatsen være deretter.

ÅVK er et lag det er fullt mulig å slå. Sjøl om Skodje har mista en del spillera, e det greie erstattere som e igjen. Fotballkvaliteten er der, og med litt ekstra Skøye-mot går det veien det her. InsideMan er evig optimist.

Blir det seier skal i alle fall siste rest av sigaren fra i fjor høst tennes. InsideMan gler seg allerede.

Un cigar veritat gaudeix millor després d'una victòria

InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar