Sider

ENDELIG TERMINLISTE KLAR

Terminlistemøtet er nå gjennomført. Dermed er den endelige terminlisten spikret sammen.

For Skodjes del ble det ikke mange forandringene. Vi har imidlertid byttet om slik at vi møter Brattvåg borte i sommer. Til gjengjeld spilles returoppgjøret på Skodje på høsten.

Vi ser videre at bortekampen mot Emblem skal spilles en onsdag - nærmere bestemt den 15. juni. Ellers tror vi ikke det er så mange forandringer.

Vi forsøkte å få til en lørdagskamp mot Ørskog i sommer, men foreløpig ville ikke Ørskog gå med på det. Kanskje det endrer seg etter hvert.

Uansett: Den endelige terminlisten finner du HER.

8 kommentarer:

  1. Det vart eit langt opphald med heimekampar på våren. Siste heimekamp 02.06. med fire bortekampar på rad i juni/juli. Kva kan grunnen tildette vere?
    Ellers blir vel feria utfordrande kort med ein rimeleg laaang haustsesong, ferdig 23/10. Og so skal forhåpentleg Skøye ut i to kvalikkampar for opprykk til 4.div. Vi får håpe det blir ein seinare vinter enn i fjor.

    SvarSlett
  2. Kom det opp forslag om 12 lag i 5. div. frå 2012 under terminlistemøtet? Oppfattar det slik på HaNo si bloggside:
    http://hanoherre.blogspot.com/

    SvarSlett
  3. Greit nok å skifte heime/borte med Brattvåg i håp om å få spele på gras der ute. Det blir no like mange kampa heime og borte til slutt uansett, Geir!

    SvarSlett
  4. er vell surt og kaldt i brattvågen sjølv ein sommardag..

    SvarSlett
  5. Forstår at antal heime- og bortekampar blir likt, men fryktar kampabstinens med ei so lang heimepause :-)

    SvarSlett
  6. Du he jo bil geir!! ikke lange avstandane det er snakk om her.

    SvarSlett
  7. Det blir ikkje det same med bortekampar Joakim. Pausa i kampane er ofte det viktigaste, med kaffi og vafler og ein preik på plattingen :-)

    SvarSlett