Sider

EMBLEM KAN BEHOLDE PLASSEN

Dersom sluttstillingen holder seg i 3. divisjon vil Emblem likevel beholde plassen i 5. divisjon.

Bare for noen få uker siden så det helt ut for Emblem med tanke på 5. divisjonsspill neste år. Laget som var skyhøye favoritter til å rykke opp i årets sesong, virket nærmest klare for 6. divisjon til neste år. Nå har det imidlertid skjedd ting høyere opp i divisjonene, samt i avdeling to, som plutselig gjør at Emblem ser ut til å beholde plassen.

Per dags dato ser nemlig ingen lag ut til å rykke ned fra Sunnmøre i 3. divisjon. I så fall vil det bety at to av de beste firerne vil beholde plassen i neste års 5. divisjon. For en stund siden hadde vår avdeling det dårligste snittet, men nå har lagene rundt 4.-plassen i avdeling to virkelig slappet av. For mens Emblem har et snitt på 1,875 poeng per kamp, har Sæbø (som har en hengekamp) et snitt på 1,7 poeng. Men ser man på sluttprogrammet til Emblem, er det ingen tvil om at de vinner minst tre av de fire gjenstående kampene (meget lett motstand bortsett fra oss). Dermed vil Emblem komme bli den nest beste toeren. 

Dermed er Emblem avhengig av at Stranda og Brattvåg unngår nedrykk fra 3. divisjon. I den avdelingen er det tett som hagl, men med litt flaks kan Emblem nesten ut av intet overleve i 5. divisjon likevel. Med andre ord er det liten tvil om at Stranda og Brattvåg vil få noen ekstra supportere i avslutningen av årets sesong.

2 kommentarer:

  1. Forstår ikkje heilt kvifor Skodjebloggen driv og masar om denne 5. divisjonen 2012.
    I 2012 spelar Skøye i 4. div. og 5. divisjon er ein sagablott!

    SvarSlett
  2. Synes det er flott at Skodjebloggen bryr seg om klubbene rundt. Skal Skøye berre prate om seg sjølve, så vert det ikkje like interessant for andre klubbar å følge med, og bloggen vert mindre attraktiv. Skodjebloggen er den beste nettstaden i 5. div, så at dei legg ut sakar som denne syns eg e flott.

    SvarSlett