Sider

- SKODJE SPILLER FIN FOTBALL

Selv om det endte i et fortjent tap får vi i alle fall litt skryt fra Emblem. Samtidig får vi en en liten pekefinger mot oss.

"Guttene leverte en heroisk innsats og kunne reise hjem med 4-2 seier. Skodje på sin side blir nok seriemester og sett sesongen under ett er det fortjent. De spiller fin fotball og har spillere med gode avslutteregenskaper, men de har også spillere med munntøyet i orden", innleder Emblem sitt referat på outzide.com

At vi spillemessig har tatt steg denne sesongen er det liten tvil om. I flere av storseirene har vi spilt strålende fotball. Mot bedre motstandere har vi slitt litt, men i førsteomgangen mot Emblem i dag var det i alle fall tidvis to lag som prøvde å spille fotball. Vi kommer ikke til så mange flotte angrep i dag, men man må huske at motstanden i dag var av en uvanlig høy kvalitet, om det er lov å si det.

Samtidig hadde vi dessverre munntøyet i orden også i dag. Det er ingen tvil om at det får være en lærepenge. Samtidig har vi vært usedvanlig snille på kortene i år, og karantenen på Eirik Hjelvik er årets første (han hadde ingen kort før i dag). Et feilskjær får vi derfor tåle, så får vi heller komme sterkere tilbake med beina neste gang!

6 kommentarer:

  1. Emblem, ørskog og Stordal spiller fotball. Dere sparker fotball. Klart det dårligste laget spillemessig. Lange baller og dø aller fra skoene stort sett hele tide.

    SvarSlett
  2. Du he nok et poeng. Fire-fem dødballmål av snart 100 mål i år, så må en være sjukt flink til å flytte opp folk på lange balla og krige inn da !:)

    SvarSlett
  3. Av ren nysgjerrighet: Er du fra Emblem, Ørskog eller Stordal?

    I så tilfelle, hvor mange Skodje-kamper har du sett denne sesongen?

    SvarSlett
  4. No skakje ej på nokken måte dømme skodje, for he berre sett kampane døkka mot Stordal, men i dei kampane he døkke i vertfall scora 4 av 6 mål på dødballa, so viss døkke i løpet av sesongen he scora berre 4-5, so høres no d i vertfall veldig spesielt ut...

    SvarSlett
  5. Inkl mål direkte på frispark er nok tallet nærmere 10, men regner med at det antallet ikke skiller seg ut nevneverdig sammenlignet med de 3-4 andre topplagene. F.eks har vi ikke fått en eneste straffe denne sesongen.

    Det blir uansett et svært tynt grunnlag å vurdere spillet vårt ut i fra 1-2 kamper mot de andre topplagene. Min antagelse er at alle de 4-5 beste lagene har spilt mye fin fotball, med bakrunn i antall mål som er scoret mot de svakere lagene i divisjonen. Så mange mål scorer man ikke ved å krige i luftduellene mot rutinerte stoppere rundt om på Sunnmøre...

    Det er heller ingen av de andre topplagene som har imponert spillemessig mot oss, med feiende flott fotball. Stordal har nok prøvd seg med det mest ambisiøse spillet, kanskje sammen med Emblem i det første oppgjøret. Men som kjent har det ikke gitt resultater.

    Med andre ord, det blir håpløst å uttale seg om noe man ikke har kunnskap om og kjennskap til. I mange kamper denne sesongen har vi spilt både effektiv og flott fotball. Dere er selvsagt også hjertelig velkomne til å ta turen til Skodje Kunstgras i dag, så får dere kanskje et noe mer nyansert bilde :)

    SvarSlett
  6. Undertegnede scora på straffespark mot Ravn i år. Årets eineste straffe, for øvrig.

    SvarSlett