Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL EMBLEM

Vår faste spaltist InsideMan, som påstår at han har blitt sjuk denne uka, har som vanlig skrevet noen ord om vår neste kamp. Ikke overraskende peker han på at Emblem i utgangspunktetet er vår tøffeste gjenværende kamp.

Etter en spillefri uke sist, som InsideMan brukte til å bygge opp en lei forkjølelse og Stordal brukte til å hjelpe Skodje mot avdelingseier ved seier mot Ørskog. Det resultatet sier at Skodje kan tape en kamp å likevel ha sjansen på seieren i 5.div avd.3. Og om et tap skal komme blir det mest sannsynlig mot torsdagens motstander Emblem.

De står med solide 6-2-0 på siste åtte og har etter en meget trøblete start fått maskineriet i gang og jakter den viktige 3.plassen som vil gi sikker plass i neste års 5.div. Da bør de vinne resten, laget som før sesongen var spådd som soleklar vinner av avdelingen. Det har de ikke maktet å tilfredstille, mye pga skader på viktige spillere på vårparten.

Når det gjelder våre gutter er det en vakker symfoni som lyder. Tilbake i bygda er Amerika-farerene Espen og Lennart kommet. Mens Espen har saumfart Asiantown i det store eplet har Lennart bedrevet egentrening med Rupert Jee fra Letterman Show. Så de bør være godt rente og klare for kamp. Ellers stiller vi mer eller mindre fulltallig og vi fortsetter marsjen mot 100 skorede mål. Samtidig setter fort Eivind Erstad skoringsrekord i denne kampen. Mye spenning på g i sesongavslutningen.

Morsomt er det forøvrig at Skodje har igjen bare hjemmekamper og med seier i denne kampen torsdag, er motstanden så overkommelig at det nærmest bare er å booke billetter til kampene mot Åram og Hessa.

Hvis du vil nyte livet, så nipp langsomt til det.
Գնալ Skodje

Hilsen en snufsende
InsideMan

1 kommentar: