Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ELLINGSØY

InsideMan går i en lykkerus om dagen, hvor bakgrunnen er at Skodje går fra seier til seier. Sist ble det ny kalas-seier mot Harøy, der dagen så ble tilbrakt på den flotte, kombinerte, pub/Mix-sjappa. Nå venter nok et øy-lag, Ellingsøy.

Et lag som har fulgt Skodje som en mare i mange sesonga, der seierene uteble på samme måte som trubadurene på Toscana. Riktignok kan det se ut som om vinden endelig har snudd. Borte i vår tok vår første seier på evigheter mot Ellingsøy og nå kan det toppes med 6 poeng på en sesong (for første gang noensinne) og hjemme bør det være gode muligheter for seier mot laget som sammen med Skøye-gutta yppa seg med Sunnmøres beste for 15 år siden.

Men det ulmer noe i mosen på Skøye, etter en god trend i lang tid har høstmørkets innsig satt sitt preg på treningsoppmøte. I tillegg er det flere mann ute, spesielt defensivt, der folk som Mark, Kristian, Ingve, Sten og Stefan e fraværende. Alle har frekventert i de bakre rekker i år. Men med Trond og Jokke i spissen blir det vel en ordning på det defensive au. I mål er Espen inne igjen fra sist, da Ole Willumsen gjorde en flott debut.

Ålesunds ytterste utkantlag skal slås og det bør DU bivåne, når InsideMan for første gang ikke skal dra den evinnelige nudiststranddiskusjonen.

En må følge livets bølge opp eller ned etter som den går
Hasta la victoria siempre Skodje
InsideMan

1 kommentar:

  1. Trening er oppskrytt og forsvarsspel kjedelig.
    Angrip Elingsøy frå alle kantar, so går nok dette bra!
    Heia Skøye!!

    SvarSlett