Sider

UTKLASSET ELLINGSØY

Ellingsøy hadde ingenting å stille opp med mot Skodje i kveld. Til slutt endte det hele 13-2 på Skodje stadion.

Seieren betyr at Skodje nå har scoret i snitt 11,3 mål på de siste tre kampene (Lepsøy 12-0 og Harøy 9-3). Det sier mye om nivåforskjellen i divisjonen, men er selvsagt solide tall likevel.

I dag ble grunnlaget lagt i løpet av et meget godt første kvarter der Skodje puttet hele fem ganger. Skodje brukte få touch, sendte ballen avgårde langs bakken og i lengderetning - og rullet opp flere meget flotte angrep. Rett og slett herlig! Ellingsøy var gavmilde på et par av målene, men minst tre av målene var målene kom etter glimrende angrepsspill på venstrekanten.

Envegsdominansen fortsatte inn mot pause, men det ble likevel "bare" 7-0 til pause etter det som må ha nærmet seg årsbeste. Etter kampen fikk vi i alle fall skryt fra de fleste hold!

Uansett hvor mye fokus vi hadde på å gjøre ting enkelt i andre omgang i pausen, ble det dessverre ikke helt det samme etter hvilen. Folk dribler i stedet for å slå vegg, bruker et touch eller to ekstra og rytmen forsvinner. Likevel ruller opp vi opp en rekke sjanser, men etter hvilen gjorde Ellingøy-keeperen en god omgang. Enten reddet han - eller så var avslutningene rett og slett for dårlig.

Dessverre roter vi det til bakover med to konsentrasjonsfeil slik at Ellingsøy får seg to trøstemål, men samtidig får vi litt bedre uttelling mot slutten og vinner komfortabelt 13-2. Alt i alt en meget god førsteomgang, mens andreomgangen - igjen litt naturlig - blir så som så.

Nå gjelder det å få folk tilbake på trening neste uke - slik at nivået er bedre før det som blir en tøffere kamp mot Ravn. Til tross for at vi var en liten tropp i dag, utelot man faktisk spillere som har vært for sløv på treningsfronten i det siste. Det håper vi å slippe neste uke.

Kampfakta:
Skodje - Ellingsøy 13-2 (7-0)
Skodje stadion
Dommer: Oddbjørn Hatlehol, Brattvåg.
Ingen kort til Skodje
Mål Skodje: Eivind Erstad (4), Eirik Hjelvik (4), Eirik Høivik (2), Johann Kjerstad, Vegard Hjelvik og et selvmål.
Mål Ellingsøy: Arnstein Hoff og Thomas Skurdenis.
Skodjes lag: Espen Alstad, Vegard Hjelvik, Trond Ytreberg, Joakim Erstad, Ole Særsten, Lennart Tetlie, Eirik Høivik, Eirik Hjelvik, Eirik Tomren, Eivind Erstad og Emil Slettedal.
Innbyttere: Tobias Sortehaug, Petter Leon Valde og Johann Kjerstad.

7 kommentarer:

  1. No må de pinade få resultatet ut på "Speaker" slik at eg får det svart på kvitt at Skøye toppar!

    SvarSlett
  2. Dommar: Oddmund Kaldhussæter?
    Ein rein fornermelse mot ein svært so stødig dommar oppa vågja: Oddbjørn Hatlehol!

    SvarSlett
  3. Vi legger oss fullstendig flate. Skal ikke skje igjen. Fornøyd nå, Geir?:)

    SvarSlett
  4. Nei, ikkje heilt. Når de ledar 13-2 ved peuse og kampen endar 7-0 har de vel spola baklengs?

    SvarSlett
  5. Eg har tatt kopi og har bevis for 7-0 (13-2).
    Endelig er "Speaker" oppdatert. Det stadfestar mine antagelsar om at Skøye toppar!

    SvarSlett
  6. Gratulere Eivind! allereie tatt rekorden hass lodve! :D

    SvarSlett