Sider

KAN AVGI POENG I EN KAMP

Kveldens Stordal-seier over Ørskog gjør at vi kan avgi poeng i en av våre fire siste kamper og likevel bli avdelingsvinnere.

Med en kamp mer spilt er tabelltoer Stordal ett poeng bak oss på tabellen. Ørskog - som har spilt like mange kamper - er på sin side fire poeng bak oss. Det betyr at vi kan avgi poeng i en av kampene mot Emblem, HaNo, Norborg 2 eller Brattvåg 2 og likevel bli avdelingsvinnere. Merk for øvrig at samtlige kamper spilles på hjemmebane.

For folk utenfra er det liten tvil om at vi nå blir sett på som klare avdelingsfavoritter. Uansett gjelder det å holde opp trøkket på trening framover slik at vi starter med seier allerede mot Emblem neste uke. Det blir uten tvil - i alle fall slik det ser ut utenfra - den klart tøffeste kampen.

Vinner vi den burde ha gode muligheter for å nå kvalikspillet om opprykk til 4. divisjon. Absolutt alt tyder på at SIF/Hessa 2 og Åram/VanKam vinner de øvrige avdelingene.

Per dags dato ligger det an til at sluttspillet blir spilt slik (størst usikkerhet rundt vår avdeling):
Onsdag 26. oktober: Hessa2/SIF - Skodje
Søndag 30. oktober: ÅVK - Hessa2/SIF
Onsdag 2. november: Skodje - ÅVK

2 kommentarer:

  1. Her skal det ikkje avgiast noko som helst poeng. Har kalkulert med 6 strake sigrar i kampane som gjenstår, inkl. kvaliken.
    Dermed KM og opprykk til 4. div. for Skøye.
    Hypp-hypp!

    SvarSlett
  2. HaNo - Ellingsøy 2-2 i dag laurdag.

    SvarSlett