Sider

FJERDE STORSEIER PÅ RAD

A-lagets seiersmarsj med store siffer fortsetter. I kveld var det Ravn som fikk unngjelde med 11-1 på Vatneeidet. Eirik Hjelvik (5), Eivind Erstad (3), Eirik Tomren, Magnus Strømmen og Eirik Høivik scoret målene for Skodje.

Også i kveld startet scoringsshowet nesten umiddelbart. Bare noen minutter var spilt da et perfekt innlegg fra Stefan Aasen ble stusset via stanga og i nota av Eirik Hjelvik. Til tross for det tok det litt tid før Skodje kom i gang. Men da man endelig begynte å bruke få touch og slå ballen i lengderetning løsnet det virkelig.

Eirik Hjelvik la på til 2-0 på et langskudd, før Eirik Høivik kombinerte fint med Magnus Strømmen slik at førstnevnte satte inn 3-0. Eirik la på igjen til 4-0 før Magnus Strømmen - som lekte seg på venstrekanten - la på til 5-0. Eirik satte inn sitt fjerde og 6-0-ledelse før pause. Flere av angrepene var det nok en gang høy 5. divisjonsklasse over - til stor (?) glede fra de 10 tilreisende Skodje-supporterne.

Etter hvilen tok det også litt tid før man kom i gang. Men etter at vår suverene toppscorer Eivind Erstad åpnet scoringskvoten, etter en glimrende pasning av Høivik, løsnet det igjen. Spesielt høyreback Ingve Stokkereit var aktiv og rullet opp flere flotte angrep på høyresiden. Det endte blant annet i at Eirik Tomren fikk seg et mål mot gamleklubben. Grattis! Videre scoret Eivind Erstad ytterligere to mål. I mellomtiden fikk Eivind Ulla drømmetreff da han sendte ballen i vinkelen og sørget for Ravns trøstemål. På overtid fastsatte Eirik Hjelvik sluttresultatet til 11-1 på årets første straffespark.

Eivind Erstad tangerte for øvrig Hallward Westads scoringsrekord på 34 mål i kveldens kamp, men virket ikke overentusiastisk med tanke på å overta scoringsrekorden på straffespark.

Alt i alt nok en kamp der vi tidvis spiller veldig god fotball. Vi varierer spillet, ruller opp flotte angrep og scorer mange mål. Utfordringen er å luke vekk en del av de dårlige periodene vi har i løpet av kampen.

Etter fire storseiere på rad, med over 11 mål i snitt, blir det uansett en annen kamp mot Emblem om to uker. Da blir det vanskeligere å finne fram finspillet, men i formen vi er i nå er det fullt mulig å oppmuntre hjemmepublikum med en ny god kamp. Vi har spillefri neste uke, og det gjør at samtlige får to gode treningsuker på å spille seg inn på laget.

kampfakta:
RAVN - SKODJE 1-11 (0-6)
BANE: Ravn stadion
DOMMER: Oddbjørn Hatlehol
MÅL RAVN: Eivind Ulla
MÅL SKODJE: Eirik Hjelvik (5), Eivind Erstad (3), Eirik Tomren (1), Magnus Strømmen (1) og Eirik Høivik (1).
SKODJES LAG: Espen Skarbø, Stefan Aasen, Trond Ytreberg, Joakim Erstad, Eirik Høivik, Lennart Tetlie, Vegard Hjelvik, Eirik Hjelvik, Eirik Tomren, Eivind Erstad og Magnus Strømmen.
INNBYTTERE: Emil Slettedal, Ingve Stokkereit, Tobias Sortehaug, Ole Særsten og Mark Aure.

5 kommentarer:

  1. Ravn va vel ikkje akkurat optimistiske før kampen. http://www.il-ravn.no/2011/09/akamp-i-kveld-ravn-skodje/#more-3020

    SvarSlett
  2. Ein av dalens aller største søner, Eivind Erstad, tangerte torsdag skoringsrekorden i 5. div. til MSIL sin Westad med 34 mål. Sterkt!
    Ein av Skøyebygdas store skribentar, Eirik Hjelvik, klatra til 2. plass på toppskorarlista med 25 mål.
    Gratulerer til begge!
    Tilsaman har no Skøye 93 mål på 16 kampar. 5,8 mål pr. kamp.

    SvarSlett
  3. Ka tid skal kvalifiseringskampane eventuelt spilles?

    SvarSlett
  4. 26.10. Avd.2 - Avd.3
    30.10. Avd.1 - Avd.2
    02.11. Avd.3 - Avd.1.
    Skodje er naturligvis i avd. 3!

    SvarSlett
  5. Harøy-HaNo 13-1 i dag 17.09.
    Det er ikkje berre Skodje, Ørskog og Stordal som vinn med store siffer for tida.
    Flott ny utsjåande på "Skodjebloggen"!

    SvarSlett