Sider

- SKODJE KLARE FAVORITTER MOT EMBLEM

NordicBet har offentliggjort ukens odds. Skodje blir sett på som klare favoritter hjemme mot det som er blant høstens store formlag. Slik spilles runden.

Skodje-seier gir bare 1,45 ganger pengene. Uavgjort gir 5,75, mens borteseier gir 3,50 i odds. At Skodje skulle være såpass klare favoritter hadde neppe mange sett for seg foran årets sesong.

Men med seier torsdag er det nok mye som skal til for at Skodje roter vekk avdelingsseieren. Likevel gjelder det å ikke ta for lett på oppgaven; Emblem er definitivt et godt lag som har tatt poeng både mot Ørskog og Stordal i høst.

Emblem er det eneste laget som ikke har tapt i høst, og har vært høstens store formlag i lag med oss (6-2-0 i kamper). Med andre ord ligger det nok til rette for et langt mer spennende oppgjør enn det enkelte tror.

Slik spilles runden:

Torsdag:
Skodje - Emblem
Ellingsøy - Norborg 2

Fredag:
Ravn - HaNo

Lørdag:
Harøy  - Brattvåg 2
Lepsøy - Ørskog

Vår kamp er foreløpig den eneste som har blitt satt odds på av NB.

4 kommentarer:

  1. At det blir ein klinkande klar H er eg overbevist om. At Skøye rundar 100 i denne kampen er eg litt usikker på.

    SvarSlett
  2. Heller ikke denne gang aner jeg hva du snakker om!

    SvarSlett
  3. Nei, Emblem har ikke to lag. Det er også feil å påstå at Emblem er et av høstens formlag. Laget har slitt med å få de seirene de har fått. I kamper hvor feks Skodje har vunnet 11-2 (eller noe sånt, mot Ellingsøy) skåret Emblem seiersmålet ett minutt på overtid i andre omgang. Dette er et bilde på kampene til Emblem denne høsten. Flere spillere er borte, og det har til og med vært problemer med å stille et lag til høstens kamper...så to lag har de nok ikke!

    Det samme gjelder litt for morgendagen også... viktige spillere er borte på det inneffektive Emblemslaget, og med den formen Skodje er i er det ikke tvil om utfallet av kampen.

    For spenningen i divisjonens skyld så håper vi det blir en jevn kamp mellom to lag med ganske så forskjellig utgangspunkt.

    SvarSlett