Sider

KRAFTIG VEKKER MOT EMBLEM

Det er ikke bare å spasere seg til avdelingsseieren i 5. divisjon. Det fikk vi smertelig erfare da Emblem kom på besøk i kveld.

Etter en meget svak andreomgang tapte vi til slutt fortjent 4-2 hjemme mot Emblem. Etter hvilen brukte Skodje for mye fokus på dommeren - og fikk derfor ikke i gang eget spill. Samtidig ville Emblem mer, løp mer og trøkket til i duellene. For oss var dette en kraftig vekker om vi ønsker å være med å spille om et opprykk; da må treningsinnsatsen og innstillingen fra alle bedres. Vi slår lag som Lepsøy og Harøy enkelt, men vi må jaggu det takle å møte litt mostand også.

Det hele startet imidlertid forholdsvis bra. Skodje var det førende laget fra start og kom til et par småsjanser umiddelbart. Eivind Erstad sikret toppscorerrekord da han satte inn 1-0 etter rundt 15 minutter. Emblem var heller ikke ufarlig og etter dårlig forsvarsspill får Emblem 1-1 like etter.

Skodje kom seg til enkelte sjanser etter utover i omgangen, men det ville seg ikke foran mål før Eirik Høivik satte inn 2-1 fem minutter før pause. Dessverre roter vi det nok engang til. Kommunikasjonsfeil i forsvaret gjør at en Emblem-spiller altfor enkelt får heade inn nok en utligning. Dermed 2-2 etter at vi burde ledet til pause.

I førsteomgang fikk vi tidvis ballen til å gå, men slik gikk det ikke etter hvilen. Da overtar Emblem mer, og får uttelling etter markeringssvikt på en corner. Etter dette klarer ikke Skodje å svare noe skikkelig. I stedet går frustrasjonen over mot dommeren, som vi følte ga samtlige tvilstilfeller til Emblem. Emblem var flinke til å fyre oppunder, og vi beit dessverre på.

I tillegg til en del tvilstilfeller kokte det litt etter at Eirik Høivik for n-te gang i år ble meiet ned bakfra. Emblem-spilleren var ikke i nærheten av ballen, men fikk likevel bare et gult kort. Stakkars Eirik, som må tåle slik kamp etter kamp. Frustrasjonen mot dommeren toppet seg med at Eirik Hjelvik på unødvendig vis pådro seg sitt andre gule kort et kvarter før slutt (etter holding). Dermed må han står over mot HaNo. Kjedelig, ettersom vi er tynt bemannet allerede.

Skodje la om til tre mann bake, men i andreomgang ville det seg rett og slett ikke. Emblem leverte nok heller ingen kjempekamp, men var bedre enn oss i dag og vant fortjent.

Selv om vi mener dommeren var blant de svakere vi har hatt i år, var likevel samtlige enige om at vi tapte i dag fordi vi ikke var gode nok selv. Det er det absolutt ingen tvil om. Etter flere kamper på rad uten motstand, tålte vi ikke å få litt motgang i dag. Samtidig ville Emblem mer og vant derfor fortjent. Dermed gratulerer vi dem!

Samtidig må vi bruke dette til noe positivt. Etter noen sløve treningsuker lærte vi i dag at fokuset må opp dersom vi skal slå de antatt bedre lagene i divisjonen. Dermed er det bare å stable sammen et skikkelig skippertak de tre siste kampene. Vinner vi disse, er vi klare for play-off om opprykk til 4. divisjon. Og der møter vi garantert tøffere motstand enn i dag!

kampfakta:
SKODJE 2-4 (2-2)
Mål Skodje: Eivind Erstad og Eirik Høivik
Mål Emblem: Jan Magne Sollibakke (2), Jim Tore Humborstad og Steffen Rønnestad.
Dommer: Rolf Eldevik, Ellingsøy
Gule Skodje: Jokke, Trond??
Rødt: Eirik Hjelvik (to gule, 75)
Skodjes lag: Espen Skarbø, Stefan Aasen, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Ole Særsten, Lennart Tetlie, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Eirik Høivik, Eivind Erstad og Magnus Strømmen
Innbyttere: Tobias Sortehaug, Eirik Tomren, Ingve Stokkereit og Emil Slettedal

3 kommentarer:

  1. Slik går det når en blir for høy på seg sel

    SvarSlett
  2. Emblem-referat her:
    http://outzide.com/index.php?option=com_content&view=article&id=391:arbeidsseier-4-2&catid=1:nyheter

    SvarSlett
  3. harøy-brattvåg 5-3
    mål harøy. stian harnes 2, john andreas husøy 2, petter breivik 1

    SvarSlett