Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL RAVN

Vår faste spaltist InsideMan har sett nærmere på kveldens kamp mot Ravn.

Etter nok en kalasseier sist lukter det opprykk av Skodje. Plassen i serien til neste år virker ihvertfall sikret og mot Ravn skal tetposisjonen befestes. Et Ravn lag som ligger pent plassert på nest siste plass bør få sitt å stri med mot våre gutter.

Riktignok klarte dei 2-2 borte mot Ellingsøy sist, men det var altså laget vi slo 13-2 for ei uke siden. Så det bør kanskje lukte samme siffer her mot et Ravn-lag som har forsterket i sommer og er langt bedre nå enn på vårparten (vel... husk at Ravn var ti spillere i 85 min mot Ellingsøy og at Ravn slo Stordal 4-0, red. anm.) Frekt nok sendte dei strategen og Ravns mest kjente spiller Anders Berg på spiontur sist kamp. Der fikk han se at det blir nok å henge fingrene i for dei hvite og røde.

Skjønt hos Skodje er det enkelte forfall, men ikke verre enn at det stilles en meget sterk tropp og en førstellever det lukta svidd av.

Deriblant finnes toppskorer Eivind Erstad som allerede har slått den legendariske rekorden til Lodve Rune Beite på 29 mål fra 2004. Trøsten får være at rekorden forblir hos en daling. Men den tidligere Ravn-spilleren Erstad ser ikke ut til å ville seg enda. Nå jakter han Hallvard Westads divisjonsrekord på 34. Foreløpig er han tre mål unna tangering.

Kan de tre målene og kanskje det fjerde og avgjørende komme mot Ravn torsdag? Ikke umulig. Uansett hvordan det ender med Erstad til slutt vil han få en hyggelig avslutningsfest. Betalt ens av sin gode venn Per Egil Ekroll, som stadig er kjapt ute med useriøse veddemål, når skal han lære?

Uansett, en kort tur til Vatne er ikke å forakte en torsdag kveld i september, spesielt for alle fra Stette. Hei på gutta i gult og gi en liten applaus til godeste Anders Berg.

DEN SOM TAR LIVET BOKSTAVLIG, kan lett sette seg fast i alfabetet.
Skoda živý
InsideMan

1 kommentar:

  1. Nytt lokaloppgjer mot eit Ravn-lag i gryande haustform.
    Litt merkeleg dette med lokaloppgjer mot Ravn, blir liksom ikkje det same som oppgjera mot Ørskog (spesielt) og Stordal.
    Men vi håpar og trur på ein knepen og fortjent bortesiger!

    SvarSlett