Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL HARØY

Vi er så seint i sesongen nå at helgekampene begynner å slå inn for fullt, men det hindrer ikke InsideMan å være tilbake fra fylla og klar for ny kamp. Denne gangen ut til fryktinngytende Harøya.

Et lag en ikkje skal kimse av, et lag med stjerner som Stian Harnes og John Andreas Husøy, sistnevnte cupmester med Molde i 2005 der han i tillegg skorte det siste målet. Derfor blir det ikke bare å ta den langdryge ferga ut til øya og grafse med seg poeng og vene hinner, nei, her må det kjempes med nebb og klør.

Og til å kjempe har vi 16 sultne menn. Grunnet fraværet til Waag den yngre og Espen, som skal til ut å reise, skal Willumsen den yngre, Ole, vokte buret for første gang i serien. Det blir en tøff oppgave å stoppe målmaskinen Harnes. Det er derfor synd at bautaen Sten også er ute til denne kampen. Men inn fra sist har Lennart Tetlie (fraværende sist grunnet Bartenderskolen?), Ole Særsten og Petter Leon Valde. Ingen tvil om at vi stille godt nok til å ha en reell sjanse på seier.

Seier ble det forresten til gangs sist. Uheldigvis tok de ikke den legendariske rekorden fra møtet med Vartdal i 2004, en kamp undertegnede bivåna. Likefullt et resultat som oser kvalitet og selvtillit. Med 7 kamper igjen er vi fortsatt i førersetet og kan avgjøre alt selv.

Det finnes bare to ting i verden som gjør livet levelig, kjærligheten og kunsten.
Vivante Skodje
InsideMan

1 kommentar:

  1. Bør i utg.punktet vere ei overkomeleg oppgåve dette.
    Litt tvilsamt med avreise grytidlig? ein laurdag kl. 10. Vi får håpe og tru at minimum 11 stiller so nokolunde klare i topp og botn.
    Lykke til!

    SvarSlett