Sider

FÅ DITT EGET SESONGKORT PÅ STADION!

Har du lyst på et stilig kort der det står at du er sesongkortinnehaver på Skodje stadion? Da har du sjansen nå!

Etter opprykket til 4. divisjon, er kretsens anbefaling at klubbene bør ta litt inngangspenger. For vår del er det imidlertid klinkende klart at det viktigste er å få folk på kampene i det hele tatt.

Derfor har vi valgt å gjøre det enkelt: Vi tar 50 kroner for en voksenbillett. Ellers er det gratis. Blant annet gjelder det samtlige som går på skole (selv på videregående!).

Hva får du ut av dette? Jo, for det første støtter du engasjert ungdom som bryr seg om bygda og som representerer Skodje IL både på og utenfor banen. Du får forhåpentligvis en god opplevelse i lag med flere publikummere på sidelinja. I tillegg får du jo sett lokalfotball!!

Dessuten vil du være med i trekningen av et gavekort til en verdi av 500 kroner for hver kamp du kjøper billett på stadion! Hvem denne premien går til, offentliggjøres forhåpentligvis av vår speaker på hver eneste hjemmekamp. Med andre ord har vi tenkt å ha egen speaker i år!

Men vi vet at enkelte er på samtlige kamper - og at andre har lyst å støtte oss selv om de ikke kan komme på så veldig mange kamper. Derfor har vi også bestemt oss for å selge et sesongkort på stadion.

I disse dager er Sigve Ferstad i ferd med å lage til et stilig kort som etter hvert skal lamineres. Dette kortet vil koste 350 kroner, som da vil gi fire gratis kamper. Samtidig betyr dette at du uansett om du er til stede på kampen vil være med i trekningen av gavekortet på AMFI-senteret!

Vi vil prøve å selge litt kort i forbindelse med første hjemmekamp, men vi håper selvsagt at folk melder seg frivillig før den kampen! I såfall vil dere få utdelt deres eget kort, med eget navn, på første hjemmekamp mot Rollon!

Det er ingenting å nøle etter. Ta kontakt i kommentarfeltet, på skodjeil@hotmail.com eller på Facebook der vi har en konto som heter Skodje Idrettslag!

1 kommentar: