Sider

UAVGJORT MOT NORBORG

Skodje så ut til å ha sikret seg en etterlengtet seier da det ble snudd til 3-2 like før slutt. Men et flott Norborg-mål rett etter sikret uavgjort.

Det var nok for så vidt helt fortjent ut i fra kampbildet. Med unntak av et par perioder var gjestene fra Søvika stort sett hakket bedre enn vertene de første 55 minuttene.

Deretter og ut overtok imidlertid Skodje, og snudde etter hvert Norborgs 2-1-ledelse til 3-2-ledelse. Selv om dette langt fra var en periode med sjanse på sjanse, var det veldig oppløftende tendenser som ble vist. Dessverre utlignet Elling Kalvø på en flott volley rett før slutt.

De første minuttene var det imidlertid Skodje som tok kommandoen, og bare noen få sekunder var gått da Eivind Erstad fikk kampens første sjanse. Avslutningen gikk i nettveggen. Etter dette overtok Norborg mye av  initiativet. De vant de fleste duellene, var hakket bedre med ball og spesielt angrepsduoen Kristoffer Søviknes/Terje Urkedal var en konstant trussel på topp.

1-0 kom ved Urkedal etter 20 minutter, etter at Skodje hadde levd småfarlig flere ganger. Det gikk ikke mange minuttene før Skodje utlignet. Eirik Hjelvik fikk ballen på 25-30 meter og smelte til. Ballen gikk i mål bak dagens Norborg-keeper Jostein Valde. Det var neppe noe fyrverkeri inn mot pause for de få tilskuerne, men 1-1 var et resultat Skodje måtte si seg fornøyd med etter en ikke altfor overbevisende omgang.

I pausen ble vi enige om å legge igjen respekten i garderoben, men det så ikke ut til å gjelde for de første ti minuttene. Fortsatt var Norborg det lille hakket bedre, og etter 54 minutter fikk de uttelling etter å ha fått et veldig billig straffespark. Ole Johan Urke satte ballen i nota.

Etter dette virket det imidlertid som Skodje løftet seg. Presset ble satt inn høyere, Skodje kom seg opp i banen og virket som om de fikk troa. Kanskje gjorde Norborg noen bytter, men faktum er uansett at det var Skodje som hadde initiativet de siste 35 minuttene. Den store sjansestormen uteble riktignok, til det var det for mange feil i avgjørende pasninger.

Men vi klarte å etablere et visst trykk, og seks minutter før slutt kunne innbytter Johann Kjerstad - som spilte sin første kamp for året - heade et frispark fra Eirik Hjelvik i mål. Dette ga blod på tann, og bare tre minutter senere var det Emil Slettedal som dro seg fri og slo et nydelig innlegg fra venstrekanten. Det stusset Eivind Erstad i mål til 3-2-ledelse.

Ut i fra spill og sjanser så det ut til å gå mot en litt ufortjent Skodje-seier, men bare sekunder senere mottok Eivind Kalvø ballen på halv volley på 14 meter. Han banket ballen utagbart i mål og sørget for et greit nok uavgjortresultat.

For vår del er det tidvis bedring denne gang. På det beste holder vi følge og vel så det med de fleste, men i dårlige perioder henger vi ikke helt med. Utfordringen er å gjøre de gode periodene lengre og de mindre gode enda kortere. Men vi er på rett veg i alle fall!

Ellers retter vi også en stor takk til Jostein Valde som stilte opp på kort varsel da Norborg signaliserte at de manglet keeper! Det var moro å se Jossi tilbake på stadion igjen!

Kampfakta:
Skodje - Norborg 3-3 (1-1)
Bane: Skodje stadion
Mål Skodje: Eirik Hjelvik, Johann Kjerstad og Eivind Erstad.
Mål Norborg: Terje Urkedal, Ole Johan Urke og Elling Kalvø.
Dommer: Alf Furland, SK Rollon
Ett eller to gule kort
Skodjes lag: Espen Skarbø, Stefan Aasen, Eirik Fylling, Ingve Stokkereit, Jan Erik Hellevik, Eirik Hjelvik, Lennart Tetlie, Magnus Strømmen, Eirik Tomren, Eivind Erstad og Ole Særsten.
Innbyttere: Andreas Longva, Sigmund Mestad, Eirik Høivik, Emil Slettedal og Johann Kjerstad.

3 kommentarer:

  1. Stordal -Vestnes VarfjellVestnes 4-4 (3-1)

    SvarSlett
  2. Kven er den tidligere Liverpool-spelaren som spelte for Norborg i denne kampen?

    SvarSlett