Sider

- SKODJE BØR VÆRE STABILT 4. DIVISJONSLAG

Ganske nøyaktig to måneder av sesongforberedelsene er gjort unna. En drøy måned før seriestart har vi tatt en prat med Roger Furnes for å høre hva han tenker om årets sesong.

Årets fire treningskamper har definitivt vært litt blandet drops: En seier, en uavgjort og to tap. Det har gitt Roger en god del svar.
- Jeg har sagt at jeg har trodd og håpt at vi skulle kunne klatre opp mot midten av tabellen i årets sesong. Etter disse månedene her ser jeg kanskje at det er en litt tøff målsetting, men målet må i alle fall være å overleve i divisjonen slik at Skodje på sikt kan få et stabilt lag som kan hevde seg godt i 4. divisjon, sier han.

For det mener han definitivt bør være et mål for Skodje-fotballen. I et intervju i kick off-magasinet vårt som skal ut før seriestart, snakker Roger om sine tre år i Skodje-fotballen. Blant annet forteller han om utfordringene og forandringene - til det positive - som har skjedd i det siste.
- Dersom vi kan stille med alle våre spillere, er jeg trygg på at vi skal bite godt fra oss i 4. divisjon. Utfordringen blir å holde det stabilt. Heldigvis har treningsoppmøtet og entusiasmen rundt laget vært veldig bra rundt laget i år. Det er et godt utgangspunkt, sier Roger - som likevel avslører at han ikke er helt overbevist om at alle er godt nok trent foreløpig. Det gjør blant annet at vi kan antyde en test på ei trening snart...

Selv om Roger tror på et sportslig utfordrende år, er han trygg på at Skodje-fotballen er på veg i riktig retning. I seriestartmagasinet snakker han blant annet om de lovende talentene som er på veg opp og om ønsket om involvere enda rundt idrettslaget. I tillegg til et par innspill til utfordringer videre.

Ønsker din bedrift å annonsere i heftet? Ta kontakt da vel! Du når oss på skodjeil@hotmail.com eller ved å ta kontakt med Espen Skarbø på 416 16 979. Sesongheftet distribueres ut til samtlige husstander i Skodje kommune.

1 kommentar:

  1. Det viktigaste for meg er at Skøye er framom Ørskog (og tildels Stordal) på tabellen.
    Om det er i 4. - 5. eller 6. div. spelar mindre rolle.
    Berre so synd at i årets sesong er vi separerte frå dei to naboane i aust.
    Ellers tapte Ørskog 2-0 heime mot 6. div. laget HaNo for eit par dagar sidan, noko dei for all del prøver å halde hemmeleg på nettsida si.

    SvarSlett