Sider

NOK EN KAMP, NYE MULIGHETER!

Denne gang er det Tomrefjord som skal gjeste Skodje stadion, og dermed er det to nyopprykkede lag som møtes til dyst i morgen kl 1530. Den viktigste infoen før kampen finner du her:

Selv om Tomrefjord endte på tredjeplass i sin avdeling forrige sesong, fikk de kvalikplassen ettersom at hverken Molde 5 eller Isfjorden/Åndalsnes 2 kunne rykke opp. I kvaliken tok de seg greit av både Bud og Tingvoll, dermed var opprykket et faktum. Denne kampen vil dermed kanskje gi en indikasjon på styrkeforholdet på dette nivået mellom de ulike kretsene.


BANE: Skodje stadion
OPPMØTE: 1430
DOMMER: Ukjent
TROPP:  Ole W, Andreas L, Eirik F, Frode, Jannen, Vegard, Eirik H, Lennart, Emil, Maggen, Eivind, Ole S, Tomren, Ingve, Sondre L og Ole G.
VÆRMELDING: 5 grader, overskyet og frisk bris.

Så gjenstår det bare å se om InsideMan har kommet seg til hektene etter det tette kampprogrammet. Forhåpentligvis får vi en rykende fersk og treffende analyse i løpet av kvelden.

2 kommentarer:

  1. Mykje Ole og Ein del Eirik. De må nok til med fullt namn på lagspresentasjon skal eg klare å henge med. I alle fall til A-stallen 2012 er oppdatert i venstre marg.

    SvarSlett
  2. Ikkje heilt korrekt at Tomrefjord tok seg greit av Bud og Tingvoll i kvaliken om 4. div. i 2011. Tabellen enda med alle tre laga på 3 poeng. Tingvoll og Tomrefjord rykka opp på best målforskjel.

    SvarSlett